KIRIKKALE
25°
01:45

Akşam'a Kalan Süre

Kırıkkale'ye barut ve fişek fabrikası kurulacak

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, kente ikinci barut fabrikası ile fişek fabrikasının kurulacağını söyledi.


KIRIKKALE (AA) -  Ramazan Can, İl Başkanı Mustafa Kaplan ile parti binasında vatandaşlarla bir araya geldiği programda, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) AŞ'nin AK Parti ile bir dönüşüme başladığını ve artık yatırımlar yapabilen bir kurum haline geldiğini belirtti.

“MÜHİMMAT FABRİKASINI TAŞIYORUZ”
MKEK AŞ'nin yatırımlarını Kırıkkale'de artırmayı hedeflediklerini aktaran Can, "İnşallah Kırıkkale'ye ikinci barut fabrikası geliyor. Pirinç fabrikasının içerisine fişek fabrikasının temelleri atılıyor. Mühimmat fabrikasını da uzun vadede oradan alıyoruz, Bedesten bölgesine taşıyoruz. Mühimmat fabrikasının olduğu alanı da şehrimizle birleştireceğiz inşallah. Orayı da bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Bunların yanında ROKETSAN bu yıl itibarıyla yatırımlarına başladı, kendilerine de teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

“DEDİKODULARA PRİM VERMEYİN”
Can, MKEK AŞ'nin işçi alımları sırasında bazı dedikoduların olduğunu belirterek, uzaktan yakından 18 akrabasının müracaat ettiğini ancak hiçbirinin de mülakata çağrılmadığını dile getirdi. Yakınlarının sınavda barajı geçemediklerini aktaran Can, "Bu kadar net ama CHP ilçe başkanının çocuğu girdi. Girecek kardeşim. CHP'nin çocuğu da Kırıkkale'nin evladı. Ehliyeti ve liyakati varsa girecek. Ehliyeti ve liyakati olanlara kurumun kapısı sonuna kadar açık. Bunu böyle bilin ve dedikodulara prim vermeyin." dedi. 

İlginizi Çekebilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu: "Masada ve diplomaside öncü lider bir Türkiye var"

İlginizi Çekebilir

Kaplan: "Türkiye yüzyılını birlikte inşa edeceğiz "

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale için önemli çalışmalar yapılıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13154

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171