KIRIKKALE
25°
00:16

Yatsı'ya Kalan Süre

Kur’an kursu minikleri karne heyecanı yaşadı

Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Hacılar 4-6 yaş Kur’an kursunda yılsonu etkinliği düzenlendi.


    
RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU 
Hacılar kongre merkezinde düzenlenen programa, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker, Kur’an kursu öğreticileri, din görevlileri, minik öğrenciler ve aileleri katıldı. Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu’nun açılış konuşması ile başlayan program, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın konuşmalarıyla devam etti. “Kalbinde Kur’an’dan bir miktar bulunmayan kimse harap ev gibidir” hadisini hatırlatan Müftü Yaşar, "Burada görüyorum ki bu minik yavrularımızın kalplerine Kur’an-ı indirmeye çalışan anne babalar var.” 

CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Hepsinden Allah razı olsun. Çocuklarımızı ne kadar milli ve manevi değerlerle bezersek geleceğe o kadar güvenle bakarız. O kadar rahat ederiz. O kadar güven duyarız. Bu topraklar dünyanın en önemli topraklarıdır. İnşallah kıyamete kadar bu yurt bizim yurdumuz olarak kalacaktır. Bunu da minik yavrularımıza milli ve manevi değerlerimizi vererek yapacağız ve geleceğe güvenle bakacağız. Bu program vesilesiyle Hacılar Belediye Başkanımız Mehmet Koyuncu şahsında bütün Hacılar halkına, Kur’an kursu hocalarımıza, din görevlilerimize, din gönüllüsü kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim emeklerini zayi etmesin." Dedi. Sahnede hünerlerini sergileyerek birbirinden farklı gösteriler sunan minikler, gösterileriyle göz doldurdu. Program minik öğrencilere verilen karne hediyeleri ile sona erdi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Öğrenciler karne aldı, tatil başladı

İlginizi Çekebilir

46 bin 743 öğrenci karne aldı

İlginizi Çekebilir

Yaz Kur’an kurslarında renkli futbol şenliği 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96727

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171