KIRIKKALE
25°
00:17

Öğleye kalan Süre

MHP İl Başkanı Murat Abalı mazbatasını aldı 

Geçtiğimiz hafta sonu kongre heyecanı yaşayan Milliyetçi Hareket Partisi’nde güven tazeleyen İl Başkanı Av. Murat Abalı mazbatasını aldı. Abalı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.  


MİLLETİMİZ İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ 
MHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Murat Abalı, gerçekleştirilen kongre sonrası yeniden güven tazeleyerek başkanlık görevine seçilmişti. Abalı, yeni dönem için mazbatasını alarak kaldığı yerden görevine devam etti. Mazbatasını alan Abalı, “Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı Olağan Kongremizde, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleri, delegelerimizin teveccühleri ile yeniden İl Başkanı olarak seçilmemiz vesilesiyle Kırıkkale Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sayın Hülya Karaoğlanoğlu hanımefendi'den mazbatamızı aldık. Mensubu olmaktan onur, gurur ve şeref duyduğum Ülkücü Hareketin bir neferi olarak bulunduğumuz makamın sorumluluğunun bilincinde, davamızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Partimize hayırlı olsun” dedi.

Haber: Süleyman Ok 
 

İlginizi Çekebilir

Kurtuluş Mahallesi’nden Öztürk’e büyük destek

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten zam müjdesi

İlginizi Çekebilir

Öztürk, "Vatanımıza her alanda sahip çıkıyoruz"

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79100

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171