KIRIKKALE
25°
04:13

İmsak'a Kalan Süre

MHP’de kongre heyecanı yaşanacak 

'2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu' sloganı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı'nın kongresi gerçekleştirilecek. Kongreye mevcut başkan Av. Murat Abalı tek aday olarak girecek.


2024'e DOĞRU DİYAR DİYAR ANADOLU
2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için hazırlıklarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi'nde İl Başkanlığı kongre heyecanı yaşanacak. Pazar günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek olan kongrede mevcut başkan Av. Murat Abalı yeniden aday olacak. '2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu' sloganı kapsamında saat 13.00'te ERG Çırağan Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.

KONGRE ÖNCESİ ZİYARET 
Kongre öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, “17 Eylül Pazar günü gerçekleştireceğimiz Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı Olağan Kongremiz öncesi Milliyetçi-Ülkücü Hareketin ve Türk Dünyası’nın Bilge Lideri, MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'yi makamında ziyaret ederek, hayır dualarını aldım” dedi.

EN KALBİ SAYGI VE ŞÜKRANLARIMI ARZ EDERİM
Abalı, “Neferi olmaktan onur duyduğum aziz ve şanlı davamızda, şahsıma takdim etmiş bulunduğu, İl Başkanlığı görevi ile davamıza hizmet etme imkanını veren Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye bir kez daha en kalbi saygı ve şükranlarımı arz ederim.
Saygıdeğer Genel Başkanımızın tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimize ve dava arkadaşlarımıza göndermiş oldukları selamı iletiyor, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

İlginizi Çekebilir

Gündoğdu Abalı’nın ismi yaşayacak

İlginizi Çekebilir

Hacılar Kasabası Öztürk’ün yanında

İlginizi Çekebilir

Öztürk’ten Labordent’e hayırlı olsun ziyareti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68697

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171