KIRIKKALE
26°
02:57

Öğleye kalan Süre

MHP, Yahşihan’da yeniden Aydın’a emanet 

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında çalışmalarına hız kazandırdı. Yahşihan İlçe Başkanlığı’nda yapılan kongrede mevcut başkan Yılmaz Aydın, üyelerin güvenoyunu alarak yeniden b


BİRLİK VE BERABERLİK SERGLİENDİ 
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı, kongre startını verdi. Yahşihan’da gerçekleştirilen ilk kongrede mevcut başkan Yılmaz Aydın, delegelerin güven oyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçildi. Kongreye MHP milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ile çok sayıda davetli katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede MHP’nin yerel seçimlerdeki hedeflerinden bahsedildi. 

SEÇİMLERE SIKI ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ 
Kongrenin açılış konuşmasını yapan Yahşihan İlçe Başkanı Yılmaz Aydın, kongrenin hayırlı olmasını diledi. Aydın, MHP olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti. İl Başkanı Abalı, MHP’nin geçtiğimiz seçimde hem ülke genelinde hem de Kırıkkale’de elde ettiği başarıyı anlattı. Abalı, aynı başarının artarak yerel seçimlerde de gerçekleşeceğini söyledi. Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Abalı, “Kongrelerimizi tamamlayarak inşallah hep birlikte yerel seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanacağız” dedi.

BİRLİK BERABERLİK VE KUCAKLAŞMA KONGRESİDİR
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Milliyetçi Ülkücü Hareketin değerli temsilcileri, 2024’e doğru; Diyar Diyar Anadolu İlçe Kongremizin ilkini büyük bir coşkuyla gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz.  Gerçekleştirmekte olduğumuz MHP Yahşihan İlçe Kongresi birlik beraberlik ve kucaklaşma kongresidir. Bir şölen havasında başlayıp bitecek olan Yahşihan ilçe kongremizin ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin izinde Ülkesine ve Milletine hizmet etme mücadelesinden vazgeçmeyen bir hareketin mensupları olarak dün olduğu gibi bugün de elimizi taşın altına koymaktan imtina etmeyiz.”

BİRLİĞİMİZİ ASLA BOZAMAYACAKLAR 
“Geçtiğimiz aylarda yapılan genel seçimlerde yakaladığımız başarıyı Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde daha da üst seviyelere çıkararak tekrarlamakta kararlıyız.
Büyük idealleri olanlar her türlü meşakkate göğüs gererler. Bizler de yüce Allah’ın izniyle sizlerle el ele, gönül gönüle verip aydınlık yarınlara yürüyeceğiz. Birliğimizin ve bütünlüğümüzün bozulmasına asla izin vermeyeceğiz.  Ancak, seçimlerin yaklaşmasından dolayı birliğimizi bozmak isteyenler mutlaka olacaktır. Fakat bilmiyorlar ki yaptıkları tek şey bulanık suda balık avlamaktır.” 

KARINCALAR GİBİ 4,5 YILDIR ÇALIŞIYORUZ
“Bizler birlikte çıktığımız bu yolda bunlar asla fırsat vermeyeceğiz. Bizler Yahşihan’a ömrümüzü verdik. Yaptığımız işlerde bunun ispatıdır. Biz devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi 4,5 yıldır çalışıyoruz. Altyapı, asfalt, yeni su depoları, parklar, sıfır atık projeleri, aldığımız araçlar, taziye evi, modern itfaiye binası, kedi köyü, hayvan barınağı daha saymakla bitmeyen projelerimiz bunun en büyük örneğidir. Sözlerime burada son verirken ilçe kongremizin vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurucu genel başkanımız Başbuğ Alparslan Türkeş’i ve Ülkücü Şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

HER ZAMAN MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ 
Son olarak konuşma yapan MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, MHP’nin geçmişte olduğu gibi her zaman vatanını koruyan ve milletinin yanında olduğunu söyledi. Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de MHP’nin başarı elde ettiğini dile getiren Öztürk, “Cumhur İttifakı kapsamında ülkemizin menfaatleri için her alanda mücadelemizi sergiledik. 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında inşallah en iyi başarıyı sergileyeceğimizden hiç kuşkunuz olmasın” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir 

 

İlginizi Çekebilir

İsmailoğulları, Milletvekilliği aday adaylığı için görevini bıraktı

İlginizi Çekebilir

Abalı: “Türkiye’nin yarınları kazandı”

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nde en düşük maaş 12 bin TL oldu 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52022

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171