KIRIKKALE
25°
03:25

İkindi'ye Kalan Süre

MHP’de heyecan Pazartesi başlıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine hazırlanıyor. Belediye başkan aday adaylarının başvurusu için tarih belli oldu.


SEÇİM HEYECANI BAŞLIYOR
MHP, yerel seçim için aday başvurularını 13 Kasım-15 Aralık tarihlerinde alacak. Edinilen bilgilere göre MHP, bir yandan 31 Mart 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimlerine hazırlık kapsamında "2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu" temasıyla başlattığı bölgesel istişare toplantılarına devam ederken bir yandan da seçim takvimine ilişkin çalışma yürütüyor.

BAŞVURULARIN SON TARİHİ BELLİ OLDU
MHP'de seçim takviminin nasıl işleyeceğine ilişkin genelge, teşkilatlara gönderildi. Partinin seçim takvimine göre, belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuruları, 13 Kasım Pazartesi gününden itibaren alınmaya başlanacak. Belediye başkan aday adaylarının bizzat genel merkezden yapacağı başvurular için son tarih, 15 Aralık Cuma günü olarak belirlendi. Belediye meclisi ile il genel meclisi üyeliği aday adaylığı için de il ve ilçe teşkilatına başvuru yapılabilecek.

Haber:Süleyman Ok

İlginizi Çekebilir

MKE destek personelleri kadroya geçmeli

İlginizi Çekebilir

Hacılar'a hizmet etmek bana gurur ve onur veriyor

İlginizi Çekebilir

MHP Keskin İlçe Başkanı Silsüpüroğlu istifa etti 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

57335

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171