KIRIKKALE
26°
04:19

Öğleye kalan Süre

Milletvekili Kaplan’dan Önal’a sert eleştiri

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale genelinde yaşanılan su kesintileri sonrası CHP Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal’ı hedef alan bir açıklama yaptı. Kaplan, “Bu zaruri durumu siyasete çevirip ahkam kesenler var. Bizlere ahkam ke


KALICI ÇÖZÜMLER ARIYORUZ 
Kırıkkale şehir merkezi ve civar mahallelerde yaşanılan su kesintileri nedeniyle AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan açıklamalarda bulundu. Kaplan, vatandaşların müsterih olması gerektiğini problemin çözüleceği mesajını verdi. Milletvekili Kaplan, açıklamasında CHP Milletvekili Av. Ahmet Önal’ı hedef aldı. Kaplan, “Bizler de bu duruma kalıcı çözümler üretmek ve problemi en kısa sürede çözmek adına Belediye Başkanımızla birlikte var gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyor, kalıcı çözüm yolları arıyoruz” şeklinde konuştu.

SOSYAL MEDYADAN AHKAM KESİYORLAR 
Kaplan, “ Yalnız yaşanan en ufak sıkıntıda su birliği önünden bir defa geçmemiş arkadaşların birlikte çözüm yolları arayıp çalışmalarımıza destek olmak yerine bu zaruri durumu siyasete çevirip her zaman olduğu gibi sosyal medyadan ahkam kesmeleri bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Bizlere ahkam kesip Belediye Başkanımızı eleştiri yağmuruna tutan bu arkadaşların yönettiği belediyelere sizler bizzat şahit oluyorsunuz.”

ANKAPARK’I ÇÜRÜMEYE TERKETTİNİZ 
“AnkaPark’ı çürümeye terk eden, bozulan otobüsleriyle metrobüsleriyle dünya rekorları kıran, Türkiye’nin en büyük 3 iline 5 yılda 5 büyük yatırım yapamayan zihniyetinde, bu güruhun vekillerininde yaptıkları açıklamaların bizim için kıymeti harbiyesi yoktur. Belediye Başkanımız bazıları gibi klavyenin başında değil işinin başındadır. Günlerdir su birliğinde gecesini gündüzüne katmaktadır. Vatandaşlarımız her zaman olduğu gibi müsterih olsunlar, problem en kısa zamanda çözülecektir” dedi. 

Haber: Sema Nur Çakmak (Stajyer) 
 

İlginizi Çekebilir

16 bin kişi YHT ile seyahat yaptı 

İlginizi Çekebilir

MKE, savunma sanayinin bel kemiğidir

İlginizi Çekebilir

Yarınlar için çevremizi temiz tutmalıyız 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

93781

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171