KIRIKKALE
17°
04:49

İmsak'a Kalan Süre

Nuh Dağdelen'e önemli görev

Kırıkkale siyasetinin yakından tanıdığı isimler arasında yer alan AK Parti’nin 2 dönemdir il başkanlığı görevini yapan Nuh Dağdelen, genel merkez tarafından koordinatör olarak atandı.


KOORDİNATÖR OLARAK GÖREVLENDİRİLDİ
AK Parti Genel Merkezi’nden Nuh Dağdelen’e önemli görev. 2 dönem AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı yapan Dağdelen, Cumhurbaşkanı Ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Iğdır ve Bitlis illerinden sorumlu olmak üzere Doğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğüne atandı. Dağdelen’e yeni görevi Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından tebliğ edildi.

BAŞARIYLA GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ
Kendisine bu görevi layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Dağdelen, AK Parti davası uğrunda her alanda çalışma sergileyeceklerini söyledi. Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu söyleyen Dağdelen, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde vatanımız ve milletimiz için elimizden gelen çalışmanın en iyisini yapmanın mücadelesindeyiz. İnşallah bizlere verilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz” dedi.

Haber:Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de yerel seçim süreci başladı

İlginizi Çekebilir

Saadet iktidarında liyakati esas alacağız

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de halk buluşması yapıldı 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

56009

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171