KIRIKKALE
25°
08:1

Öğleye kalan Süre

Osman Türkyılmaz, MHP'den başvuru yapacak

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ikinci dönem için yeniden MHP'den belediye başkan aday adaylığı için başvuru yapacak.


Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Mililyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığına aday adaylık başvurusunda bulunacak. Aday adaylık bavşurusuna herkesi davet eden Türkyılmaz, "Değerli Yahşihanlı hemşehrilerim, kıymetli yol arkadaşlarım. Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatıma bizlere gönül vermiş tüm hemşehrilerimiz davetlidir" dedi. Türkyılmaz 18 Kasım Cumartesi günü saat 13.00'te Yahşihan Belediyesi'nden hareket edecek. Saat 13.30'da Kırıkakle Kültür Merkezi önünden MHP İl Başkanlığına kadar kalabalıkla yürüyecek.

İlginizi Çekebilir

Kimse MHP’ye dışarıdan ayar veremez!

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz: “Öğrencilerimiz bize emanet”

İlginizi Çekebilir

Yahşihan Belediyesi’nden ahde vefa örneği

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58101

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171