KIRIKKALE
21°
02:7

Akşam'a Kalan Süre

Öztürk; “ Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmalıyız”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, TBMM’de yaptığı yazılı açıklamada, “Geleceğe emin adımlarla ve güvenle yürüyen bir Türkiye için 2023’te Cumhur İttifakına ve ittifakın mimarları olan lid


"CUMHUR İTTİFAKINI KARALAMAK VE SİYASİ HESAPLARLA YARALAMAK İSTİYORLAR"
“Cumhur İttifakını karalamak ve siyasi hesaplarla yaralamak için ittifak eden FETÖ, PKK ve diğer terör örgütleri; bunlara destek veren batılı ülkeler; bu batılı ülkelerden destek bekleyen muhalif partiler kadrajımıza girmektedir,” diyen MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Bunları da dışarıdan ABD’nin Doğu Akdeniz’den tehdidi, Yunanistan’ın silahlandırılması, Eş zamanlı ABD yığınağı, Yunanistan’ın tamamının ABD üssü yapılması, Kuşak ve Yol ile Türk Akım’ın hedef alınması, ABD Savunma Bakanı’nın, Karadeniz kışkırtma turu, ABD tarafından organize edilen, 10 büyükelçinin ortak açıklaması desteklemektedir.” 

"MUHALEFET, ŞER ODAKLARINA DESTEK OLUYOR"
“Tüm bu şer odaklarına destek olarak muhalefetten de Siyasi cinayetler, KHK’lılara af kampanyası, FETÖ’cülere ve PKK’lılara umut verilmesi, Bürokratlara ‘emir dinlemeyin’ çağrısı, ‘HDP’yi meşru gösterme’ propagandası, Demirtaş’ın serbest bırakılması çıkışlarıyla Cumhur İttifakını zor durumda bırakmaya çalışmaktadırlar,” diye konuştu.

"TÜRKİYE’NİN DIŞ POLİTİKASI BAZI ”KURBAĞALARI ÜRKÜTTÜ”
“Türkiye’yi hedef almak için fırsat kollayan ABD-NATO-AB küresel blokunun, adeta temsilcileri konumundaki Zillet bileşenleri aracılığıyla Türkiye’ye ve Cumhur İttifakına yönelik saldırılarını artırmışlardır,” diyen MHP’li Öztürk, “Biz de farkındayız ki, Mavi Vatan’da başlatmış olduğumuz doğalgaz ve petrol arama çalışmaları, Yavru Vatan’ın şehit kanlarıyla sulanmış topraklarına kararlılıkla sahip çıkışımız ve Can Azerbaycan topraklarının Ermeni işgalinden kurtulması için gösterdiğimiz çaba, elbette birçok ‘kurbağayı’ ürküttü,” şeklinde konuştu.

"TEMİZLİK OPERASYONLARIMIZ KARARLILIKLA DEVAM EDİYOR"
“Irak ve Suriye ile olan sınırlarımızda terör koridoru, hatta terör devletçikleri kurmaya kalkışanlara karşı Afrin, Zeytin Dalı, Barış Pınarı, Pençe Yıldırım harekâtlarıyla vurduğumuz tokadın sesinin yankısı hâlâ devam ediyor,” diyen MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, açıklamasına şöyle devam etti: “Nitekim temizlik operasyonlarımız da kararlılıkla devam ediyor.” 

"CHP-HDP İTTİFAKINDAN TEZKEREYE “HAYIR” OYU"
“Ancak ne ilginçtir ki, askerlerimizin terör unsurlarına karşı sınır ötesinden mücadele vermesini öngören tezkerenin 2 yıl daha uzatılması için yapılan oylamada CHP-HDP ittifakı ‘Hayır’ oyu vermiş, terörle ve teröristle vermiş olduğumuz mücadeleyi ‘barış, kardeşlik, vs.’ masallarıyla olumsuz algı yaratmaya kalkışmıştır. Ne kadar silah ve mühimmat desteği verirlerse versinler, ne kadar algı yaratmaya kalkarlarsa kalksınlar PKK, DAEŞ, FETÖ, DHKP-C ya da irili ufaklı suç örgütlerinin tamamıyla mücadelemiz etkin bir şekilde devam etmektedir ve son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir.”

"TÜRKİYE MÜSTEMLEKE MEMLEKETİ DEĞİLDİR"
“Öte yandan, Türkiye’yi müstemleke memleket zannedip, Sorosçu Kavala’nın serbest bırakılması için bildiri yayınlayan, içişlerimize karışma cüretini kendilerinde bulan büyükelçilere hadleri, yine Cumhur İttifakı sayesinde bildirilmiştir ve bu tarz girişimler her zaman aynı tepkiyle karşılaşacaktır. Türkiye her daim laik, demokratik, sosyal, hukuk devleti olma özelliğini koruyacak, asla Irak, Suriye, Afganistan ya da benzeri ülkeler gibi olmayacaktır. Bu tür ülkelerde yaşanan kavga ve kargaşa ortamının oluşmasına, kardeş kavgası yaşanmasına izin vermeyeceğiz.”

"CUMHUR İTTİFAKI, NE BİDEN’A NE DE TAŞERONLARINA FIRSAT VERMİYOR"
Cumhur İttifakı’nın, Biden’ın göreve geldiği günden beri Türkiye üzerine yaptığı kriz ve kargaşa planlarının bilincinde olduğunu, ne Biden’a ne de taşeronlarına fırsat vermediğini kaydeden MHP’li Öztürk açıklamasında, “Aslında biz biliyoruz ki, ‘Ardından kırk it havlamayan kurt, kurt sayılmaz!’ Bu atasözünün ortaya koymuş olduğu gerçekler çerçevesinde, Cumhur İttifakına bunca saldıranın olmasını da yadırgamıyoruz! Ancak Türkiye’ye karşı topyekûn bir saldırı olduğunu görmemek için ya kör ya da algı kanallarının kapalı olması gerekir. Türkiye’yi yıpratmak için organize edilen dış bağlantılı ‘kaos planının’ Sayın Cumhurbaşkanı üzerinden yapılması da oyunun bir diğer parçasıdır!” ifadelerine yer verdi.

"CUMHUR İTTİFAKINA İÇERİDEN DE SALDIRILAR YOĞUNLAŞTI"
Dış tehditler yanında, Cumhur İttifakına içeriden de saldırılarına yoğunlaştığını ifade eden MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, “İçeride de boş durmayan liboşundan siyasal İslamcısına, etnik bölücüsünden çakma milliyetçisine geniş bir yelpazeye sahip olan Zillet korosunun kem gözlü, bed sözlü ‘ahengi’ her daim Türkiye’nin milli ve her geçen gün daha da güçlenen siyasetini hedef almaktadır. Terörist Demirtaş’a, Sorosçu Kavala’ya özgürlük isteyecek kadar hadsiz, FETÖ’den hapiste olanları serbest bırakacaklarını söyleyecek kadar izansız Zillet bileşenlerinin, terör destekçisi HDP ile bağları da her geçen gün daha net ifşa oluyor.”

"HDP’NİN TERÖR DESTEĞİ AÇIKÇA SÜRÜYOR"
“Her fırsatta bir araya gelme çağrısı yapan HDP’li Pervin Buldan, muhalefet partilerine 'Barış İttifakı' teklif ederken, Teröristbaşı Apo’nun, Demirtaş’ın ve diğer terör yancılarının, ancak bu ittifakla ‘özgür’ kalabileceklerini söylemekten de geri durmuyor. Zilletçilerse bu açıklamalara sessiz kalabiliyor, hatta bazıları destek açıklaması bile yapabiliyor. HDPKK’lı Buldan kendinden o kadar emin ki, bu iktidarın değişmesi halinde, yerine gelecek olan iktidarın bir parçası olacaklarını da iddia edebiliyor. HDP ile iş tutmadıklarını iddia eden Zilletçileri uyarıyoruz: Türk Milleti hainleri ve onlarla iş tutanları asla affetmez!” şeklinde açıklamalarını sürdürdü

"MİLLİ MENFAATLERİMİZ İÇİN CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLEMELİYİZ"
MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Tüm bu gerçekler ve bu tarz ‘anti’ etmenler göstermektedir ki, milli menfaatlerimiz ve devletimizin uyguladığı yerli ve milli siyaset bile Cumhur İttifakına destek olunması için tek başına yeterli bir sebeptir. Zaten hepimiz biliyoruz ki, Zillet İttifakı, özünde ve sözünde birbirine benzemeyen; uyumsuz, tutarsız, birbirleriyle olan ilişkilerini açığa vermekten sakınan ve riyakârlıkla dolu tutum sahibi siyasi oluşumların birbiriyle çelişen kâğıttan kalesidir.”

“‘GÜÇLÜ TÜRKİYE, LİDER TÜRKİYE…’ İÇİN CUMHUR İTTİFAKI”
“Cumhur İttifakı ise MHP ve AK Parti’nin tabanda ve tavanda yakaladığı uyumun verdiği özgüvenle istikrarlı, kapsamlı ve kararlı bir ittifak siyaseti yürütmektedir. Cumhur İttifakını oluşturan MHP ve AK Parti’nin taşıdığı ortak gelecek perspektifi, aynı hedefe yürüyen güçlü bir vizyonun ifadesidir: ‘Güçlü Türkiye, Lider Türkiye…’ Peki, Sorosçularla, küreselcilerle, teröristlerle perde arkasında iş tutan Zilletçilerin vizyonu nedir? Ne olduğunu kendilerinin bile bilmediği, ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’ safsatasından başka bir açıklamaları var mı? Ya da dünya genelinde yaşanan ekonomik sorunların ülkemize yansımalarını suiistimal noktasında abartarak, vatandaşı kışkırtmak dışında bir eylemleri var mı?”

“ÜST AKLIN” YÖNLENDİRMESİYLE HAREKET EDİYORLAR"
“Birbirine benzemez bu yedi partiyi birbirine yapıştıran ‘Üst Akıl’ bunların kulaklarına henüz bir şeyler sufle etmemiş olacak ki, ortaya herhangi bir çözüm önerisi de koyamıyorlar. Özellikle CHP ve İP’in yaptığı tek şey, ekonomik sorunları kullanarak vatandaşı hükûmete karşı kışkırtmak... Oysa kendileri de dünyadaki enerji krizinin hangi seviyelerde olduğunu gayet iyi biliyorlar. Covid-19 sonrası enerjiye olan talebin çok yükselmesi, havaların soğumasıyla birlikte ısınma ihtiyacından dolayı doğalgaza olan talebin artması, petrol ve doğalgaz üreten ülkelerin üretim hacmini artırmamaları, enerji fiyatlarında çok ciddi artışlara sebep olmaktadır.”

"EKONOMİK SORUNLARIN BİZ DE FARKINDAYIZ"
Tüm bu etmenlerin ortaya çıkardığı ekonomik sorunların hepimizi etkilediğini belirten MHP’li Öztürk, “Her alanda artan fiyatları görmezden gelmiyor veya inkâr etmiyoruz. Ancak biliyoruz ve inanıyoruz ki, devletimiz bu sorunlara çare bulacak kudrettedir. Ayrıca Zillet İttifakı ve güdümlü medya kuruluşları ne kadar örtbas etmeye, küçümsemeye, alelade bir sorun gibi göstermeye çalışsa da, Türkiye hâlâ çok ciddi ‘Beka Problemiyle’ karşı karşıyadır.” 

"YARINLARIMIZ İÇİN DEVLET BAHÇELİ’YE KULAK VERMELİYİZ"
“Yarınlarımızın garantisi için, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin bu konudaki uyarılarını ve çözüm önerilerini mutlaka dikkate almak zorundayız. Velhasıl, sosyal medya üzerinden ve diğer medya araçlarıyla Türkiye’nin her manevi değerini sorgulatan, bölücülere ve hainlere kucak açan, emperyalist ülkelerin taşeronluğunu üstlenen Zillet İttifakına Türkiye’nin yönetimi verilemez, verilmemelidir. Türk Milleti sağduyulu davranıp, demokratik hakkını kullanırken bu hususları dikkate almalıdır,” dedi.

"MHP İLE AK PARTİ, MİLLİ İKTİDARIN VE BÖLGESEL GÜÇ OLMA HEDEFİNİN ÇELİKTEN İRADESİDİR"
MHP ve AK Partinin ise Cumhur İttifakı çatısı altında, Türkiye’nin bekasını güvence altına alma, Bölgesel ve küresel alanda terörle mücadele, Göçmen meselesinin çözümü, Mavi Vatan doktrini gibi konularda Türkiye’nin çıkarlarını savunduğunun altını çizen MHP’li Öztürk, “MHP ile AK Parti, milli iktidarın ve bölgesel güç olma hedefinin çelikten iradesidir. Bu irade, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin Yüce Türk Milletine vermiş oldukları söz üzerine, Türkiye düşmanlarına göz açtırmayacaktır.”

"2023, SADECE SEÇİM YILI DEĞİL, CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 100. YIL DÖNÜMÜDÜR"
“Zira 2023, sadece seçim yılı değil, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümüdür. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin 1990’lı yılların başından itibaren ifade ettiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine giden yoldaki ilk viraj, 2023 yılıdır. MHP’nin ve Cumhur İttifakının TBMM’deki güçlü temsili, Bilge Liderimizin ortaya koymuş oldukları ufku bugüne çekecek ve ‘Lider Ülke Türkiye Ülküsünden’ sonra, ‘Süper Güç Türkiye Ülküsüne’ atılmış kuvvetli bir adım olacaktır,” ifadelerine yer verdi.

‘AYRILIKTA AZAP, BİRLİKTE RAHMET VARDIR’
MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, TBMM’de yaptığı yazılı açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Biz bu adımı atmaya hazırız ve kararlıyız! Hz. Peygamber’in (SAV), ‘Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır,’ ilkesinden hareketle Türkiye’nin büyük yürüyüşüne, Türk milletini davet ediyoruz. Tarihsel ‘manda ve himaye’ anlayışını 100 yıl önce olduğu gibi bugün de katiyetle reddeden ve bu vesileyle hiçbir ülkenin güdümüne girmeyen, Tam Bağımsız Türkiye için… Terör sorununu kökünden çözmüş; milli savunma sanayii hamlesini tamamlamış; eğitim, teknoloji ve bilimde çığırlar açan; refah seviyesini yükseltmiş bir Türkiye için…” 

"GELECEK TÜRKİYE’NİN!.."
“Hülasa, geleceğe emin adımlarla ve güvenle yürüyen bir Türkiye için 2023’te Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonuna kadar sahip çıkacağız ve güçlü bir şekilde destek olacağız. Gelecek Türkiye’nin!.. Geleceği bugünden yazacak olanlar ise, Cumhur İttifakının etrafında birlik olup, çelikten yumak oluşturan Aziz Milletimizin ta kendisidir… Tam Bağımsız ve Milliyetçi Türkiye istikbalimizin yegâne güvencesidir… Ne mutlu Türk’üm diyene, Ne mutlu Türk’ün güçlü geleceğine!..” dedi

İlginizi Çekebilir

Abalı: “Bize kazanamaz diyenler hüsrana uğradı!”

İlginizi Çekebilir

Arslan: “MHP’nin davasına bir nefer olacağız”

İlginizi Çekebilir

İsmailoğulları: “İnsanlık için hayırlar getirsin”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61088

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171