KIRIKKALE
24°

Öztürk: “Kazanan Türkiye oldu”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, “Kazanan hep birlikte büyük Türk milleti ve Türkiye olmuştur” dedi


BAŞLASIN TÜRKİYE YÜZYILI 
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin galibi olan Cumhur İttifakı sonrası Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyoruz. Vatanımıza, milletimize ve Türk-İslâm alemine hayırlı olsun. Kazanan hep birlikte büyük Türk milleti ve Türkiye olmuştur.  Başlasın Türk ve Türkiye yüzyılı! Teşekkürler Türkiye”

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ 
Öztürk, "Yüce Rabbim Cumhur İttifakı’yla birliktedir. Yüce Rabbim Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye bizlerle beraberdir. Bizler de ömrümüz yettiği müddetçe Cumhur İttifakı’na sahip çıkacağız. Türkiye’nin önüne çıkan engelleri birer birer hep birlikte aşacağız" dedi.

Haber: Burak Çalışkan
 

İlginizi Çekebilir

Bağımsızlık ruhu asla eksik olmayacak 

İlginizi Çekebilir

Binlerce fidan toprakla buluştu

İlginizi Çekebilir

MHP’den birlik ve beraberlik mesajı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

94322

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171