KIRIKKALE
25°
02:48

İmsak'a Kalan Süre

Polat çifti tahliye mi oluyor?

Dilan ve Engin Polat’ın avukatı sulh ceza hakimliğine başvurarak Polat çiftinin tutukluluklarına itiraz etti.


TÜRLÜ SUÇLARDAN GÖZALTINA ALINDILAR
"Kara para aklama" , "vergi kaçırma" ve birçok suçlamalarla gözaltına alınan ve ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı Sevinç Horoz, 10 Kasım'da sulh ceza hakimliğine başvurarak çiftin tutukluluklarına itiraz etti.

24 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Yapılan operasyon kapsamında toplam 24 şüpheli yakalanırken, 18 şüpheli ise emniyetteki işlemleri tamamlanarak Anadolu Adliyesine sevk edilmişti. Toplam 19 saat süren işlemlerin ardından 18 şüpheliden aralarında Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu ve Can Polat’ın olduğu 12 kişi tutuklanırken 6 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 2 şüpheli daha tutuklanmıştı. Böylece soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 14 olmuş; 9 şüpheli ise, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

MAHKEME HENÜZ KARAR VERMEDİ
Polat çifti, 9 gündür Marmara Cezaevinde tutuklu bulunuyor. Polat çiftinin avukatı Sevinç Horoz 10 Kasım’da sulh ceza hakimliğine başvurarak çiftin tutukluluklarına itiraz etti. Tutukluluk itirazı ile ilgili mahkemeden henüz bir değerlendirme yapılmadı.

Haber:Burak Şenol

Haber Yorumları

Yorum Yaz

52601

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171