OPERASYONLAR DEVAM EDECEK
15 ilde zehir tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik narkogüç operasyonları kapsamında 199 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda, 4,5 ton uyuşturucu madde ve 64 bin 800 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı. Zehir tacirlerine yönelik Diyarbakır, İstanbul, Edirne, İzmir, Sinop, Aydın, Kırklareli, Gaziantep, Kahramanmaraş, Denizli, Osmaniye, Şanlıurfa, Erzurum, Bursa ve Bolu'da harekete geçildi.
ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ
Yapılan "Narkogüç" operasyonlarında 199 şüpheli gözaltına alındı. 4,5 ton uyuşturucu maddenin yanısıra 64 bin 800 hap ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyona katılan güvenlik güçlerine tebrik ederek, "Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz" ifadesini kullandı.
Veysel Kutluca: “Gecekondu kiraları dahi 7 bin 500 TL”
Milletvekili Öztürk: "150 kişilik polis açığı giderilmeli"
Yayalar için öncelik duruşu
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171