KIRIKKALE
22°
02:9

Akşam'a Kalan Süre

Roket-San’dan Kırıkkaleli gençlere iş sözü 

Savunma sanayinin merkezi konumunda olan Kırıkkale’ye ROKETSAN tarafından ‘Roket Üretim Geliştirme Tesisi’ yapılıyor. Roket-San Genel Müdürü Murat İkinci, tesiste Kırıkkaleli gençlerin istihdam edileceği sözünü verdi. 


ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ 
Birinci etap çalışmalarının devam ettiği ROKETSAN Roket Üretim Geliştirme Tesisi çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla Roket-San Genel Müdürü Murat İkinci, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile bir araya geldi. İkinci, tesiste Kırıkkaleli gençlerin istihdam edileceği sözünü verdi. 

KIRIKKALE’YE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ 
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Roket-San Genel Müdürü Murat İkinci ziyaretimizde bulundu. Kırıkkale’ye yapılan Roket-San yatırımları ile ilgili istişarede bulunduk. Kırıkkale Roket-San tesislerinde öncelikle Kırıkkaleli gençlerimizin tercih edileceği sözünü aldık. Sayın Genel Müdürümüze yapmış olduğu nazik ziyaretten  dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Tarihi evlerde çini kursu

İlginizi Çekebilir

Saygılı’dan 24 Temmuz mesajı

İlginizi Çekebilir

Belediye meclisi faaliyet raporunu onayladı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26636

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171