KIRIKKALE
26°
02:1

Öğleye kalan Süre

Rüzgar kız Pelinsu Şahin’den gümüş madalya

Kırıkkale’nin rüzgar kızı olarak tanınan Pelinsu Şahin, Bulgaristan’da düzenlenen Balkan Kros Şampiyonasında gümüş madalya kazandı.


ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER
Kırıkkale Üniversitesi’nde eğitim ve öğretim hayatını sürdüren ve Kırıkkale’nin rüzgar kızı olarak bilinen Pelinsu Şahin, başarılarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Pelinsu Şahin, Bulgaristan’da düzenlenen Balkan Kros Şampiyonasında gümüş madalya kazandı.

Bulgaristan’da Balkan Kros Şampiyonasında Türkiye’ye U23 kategorisinde *Gümüş Madalya* kazandıran Pelinsu Şahin ve Antrenörü Abdullah Yılmaz ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’i ziyaret etti.

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güneş, şampiyonların yetişmesi noktasında ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Pelinsu Şahin’i tebrik eden Güneş, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her konuda sizlerin yanınızdayız” dedi. Şahin, 10 Aralık’ta Belçika’da düzenlenecek olan Avrupa Kros Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Üniversitesi’ne kongre merkezi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Öğrencilere milli tasarımlar anlatıldı

İlginizi Çekebilir

Yaralı köpek tedavi edildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

78823

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171