°

Şehit Karakoç, dualarla anıldı Şehit Karakoç, dualarla anıldı

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Şehit Hava Savunma Uzman Çavuş Hüseyin Karakoç’un vefatının yıl dönümünde düzenlenen anma programına katılarak, şehidin aziz hatırasını dualarla andı.


DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Şehit Karakoç’un kabri başında gerçekleşen programda duygu dolu anlar yaşandı. Anma programına Vali Makas’ın yanı sıra, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hasan Acar, İl Müftüsü Mustafa Topal, Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan ile şehidimizin ailesi ve yakınları katıldı.

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ
Vali Makas, program sırasında şehidimizin babası Hacı Karakoç ve eşi Gülsima Karakoç ile yakından ilgilenerek, başsağlığı dileklerini iletti. Aziz şehidimiz Hüseyin Karakoç’a ve vatan uğruna can veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Makas, şehidimizin emanetlerine sahip çıkmanın en kutsal görevlerden biri olduğunu vurguladı.


KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ YAPILDI
Vali Makas, şehidimizin çocuklarıyla da özel olarak ilgilenerek, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade etti. Anma programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından sona erdi. Şehidimizin kabri, karanfillerle süslenirken, program sonunda duygusal anlar yaşandı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, Türkiye’nin en mutlu şehirleri arasında

İlginizi Çekebilir

Bu peynir markalarından uzak durun!

İlginizi Çekebilir

Hastanede kalite odaklı yönetim anlayışı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37820

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171