KIRIKKALE
25°
02:58

İkindi'ye Kalan Süre

Şehit ve gazilerimiz vatanın kahramanlarıdır

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kendisini ziyarete eden Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal ve dernek üyelerini “Sizler benim ailemsiniz” diyerek karşıladı.


HER ZAMAN FARKLI KONUMDALAR
Şehitlerin emanetlerinin ve gazilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehitlerin kıymetli emanetlerinin ve gazilerimizin her daim başlarının üzerinde olduğunu, Kırıkkale’de belediyecilik döneminde şehit ailelerine her zaman farklı bir konumda olduğunu belirtti. Saygılı “Şehitlerimiz, sevdalısı oldukları vatanımız uğruna canlarını hiçe sayarak kahramanca yurt savunmasında seve seve kanlarını feda etmiş kahramanlarımızdır. Ülkemizin her karış toprağında kahramanlık destanları vardır.”

SAYGILI’YA TEŞEKKÜR ETTİLER
Başkan Sayglı’nın kendilerine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rıfat Öcal, Kırıkkale Belediyesi’nin kendilerine her zaman değer verdiğini anlattı. Dernek çalışmalarına da değinen Öcal, " Derneğimiz şehitlerimizin hatıraların en güzel şekilde yaşatılması ve emanetlerine sahip çıkılması için çalışmalarını aralıksız devam ettirmektedir. Şüphesiz bu hedefte en büyük destekçilerimizin başında ise belediyemiz gelmektedir. Başkanımız Mehmet Saygılı’ da her zaman bizim yanımızda, her türlü talep ve isteğimizin takipçisi. Biz kendilerine bu bağlamda teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

ŞEHİT AİLELERİMİZ BAŞIMIZIN TACI
Şehit yakınlarına belediye yönetimi olarak daima sahip çıkacaklarını ve yanlarında olacaklarını aktaran Saygılı " Belediye olarak göreve başlamamızdan bu yana kentin fizik gelişiminin yanında manevi değerlerimizin de hep yanında olduk. Sosyal belediyecilik anlayışımız ile herkesin mutlu olacağı bir kentin ortaya çıkması en büyük hedefimizdir. İlimizde bizlerin bugün rahat yaşamalarını sağlayan şehitlerimiz ve yakınları elbette bizler için önem sıralarının üstündedir. Bu nedenle Şehit Aileleri Derneğimiz vasıtası ile şehit yakınlarımız ile sürekli iç içe olmak niyetindeyiz” dedi.

Haber:Tuğçe Özdemir 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de evlenecekler! Bu fırsatı kaçırmayın

İlginizi Çekebilir

Ekim ayında 553 konut satıldı

İlginizi Çekebilir

Ziraat Odası çiftçiler için talep etti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34008

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171