KIRIKKALE
25°

Sıcaklıklar artarak devam edecek 

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de son dönemlerde iyiden iyiye hissedilen hava sıcaklıkları önümüzdeki süreçlerde de artarak devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kavurucu sıcaklıkların geleceğini ve herkesin bu konuda dikkatli olması gere


MESVİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE 
Ülke genelinde kavurucu sıcaklar etkisini sürdürüyor. Sıcaklık gelecek hafta başına kadar tüm Türkiye'de mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Hissedilen sıcaklıkların bazı bölgelerde 40 dereceyi aşması bekleniyor. Kavurucu sıcaklar hafta sonu da etkili olacak. Yurt genelinde sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz'de mevsim normallerinin 3 ila 8, diğer yerlerde ise mevsim normallerinin 1 ila 5 derece üzerinde seyretmesini tahmin ettiklerini söyledi.

YÜKSEK SICAKLIK UYARISI YAPILDI 
Ülkenin batı ve güney kesimlerinde hava sıcaklığının 40-45 dereceleri aşacağı öğrenildi.
Önümüzdeki hafta başında ise bazı bölgelerde yağış geçişleri görüleceğini belirten Tekin şunları aktardı: "Yeni haftayla birlikte ülkemizin kuzey kesimlerinde yağışları göreceğiz. Pazartesi günü itibarıyla ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde hava sıcaklıkları mevsim normalleri civarında seyredebilir. Fakat batı ve güney kesimlerinde yeni haftada hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde olacak."

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Valilik sıcaklıklara karşı uyardı 

İlginizi Çekebilir

Uzmanlar uyardı! Kavrulacağız.

İlginizi Çekebilir

Sağlık Bakanlığı uyardı: “Dışarı çıkmayın”

Haber Yorumları

Yorum Yaz

91168

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171