KIRIKKALE
24°
05:7

Öğleye kalan Süre

Şimşekler deplasmanda puanı paylaştı 1-1

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Gümüşhane deplasmanından bir puanla döndü. İkinci yarıda Reha Kurt’un attığı gol üstünlüğünü koruyamayan şimşekler, 1-1 eşitlikle puanları paylaştı.


PUANINI 50’YE YÜKSELTTİ 
İlk yarı sezonuna iyi bir başlangıç yapan ve ikinci yarı sezonunda çeşitli düşüşler sergileyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Gümüşhanespor karşısında sahadan 1-1 eşitlikle puanları paylaştı. Play-off yolunda ilk 5 sıraya yükselen şimşekler puanını 50’ye yükseltti.  Maçın ikinci yarısında Reha Kurt ile 1-0 öne geçen şimşekler, üstünlüğünü koruyamadı. Kırıkkalespor'un golünün ardından maçın 60. dakikasında Gümüşhanespor'dan Mustafa Aydoğdu takımının beraberlik golünü attı.  Şimşekler, maçın belirli bölümlerinde rakibine oranla daha etkili olmasına rağmen galibiyet golünü bulamadı ve maç 1-1 sona erdi. 

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Akbal: “Şehrimizin takımına hep birlikte sahip çıkacağız”

İlginizi Çekebilir

Başkan Uça: ‘Her hafta ayrı bir final oynuyoruz’

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalespor’un ismi değişiyor 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

45854

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171