KIRIKKALE
21°
01:51

Öğleye kalan Süre

TSO’da çifte fuar hazırlığı

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl düzenlenen ancak pandemi nedeniyle ara verilen Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı tekrar kapılarını açmaya hazırlanıyor. Üstelik bu yıl 2 fuar birlikte yapılacak.


TARIM VE HAYVANCILIK FUARI 
Kırıkkaleli çiftçiler ve tarım teknolojileri meraklılarının modern tarım araçlarını yakından görme ve tanıma imkânı buldukları, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl düzenlenen Kırıkkale Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın 4.’sü 2-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Türkiye’nin dört bir yanından firmaların katıldıkları fuarın her yıl artan bir ilgiyle karşılandığını, bunun da hem kendilerini hem de fuara katılan firmaları memnun ettiğini ifade eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, düzenlenen en son fuarın ziyaretçi sayısının 21 bine ulaştığını söyledi. 

GELENEKSEL HALE GETİRİLDİ 
2-5 Haziran tarihlerinde Cumartesi Kapalı Pazar alanında yapılacak Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın yanında bu yıl bir de ilk gerçekleşecek. Pazar alanının alt katında bulunan kapalı alanda Kırıkkale’nin ilk Sanayi ve Endüstri Fuarı düzenlenecek. Sanayi Makine ve Ekipmanları, Makine İmalatı, Otomasyon Sistemleri ve Sanayi Ürünleri imalatı sektörlerinde Kırıkkale’de üretilen mamullerin sergileneceği fuarın şehir için çok büyük bir önemi olduğunu ifade eden Başkan Varlı; ‘Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak geleneksel hale getirdiğimiz Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarının yanında bu yıl bir ilki gerçekleştirip Kırıkkale Sanayi ve Endüstri Fuarı düzenliyoruz. 

ÜRÜNLERİN TANITIMI YAPILACAK 
“Bu sayede halkımız ilimizde nelerin üretildiğini daha iyi bilecek, yerli firmalarımızın ürettiği ürünleri daha yakından tanıyabilecek. Firmalarımız da ürünlerinin tanıtımını yapmak imkanı bulabilecekler’ dedi. Atlas Fuarcılık Şirketi Organizasyonunda yapılacak fuarlara stant açarak katılım sağlamak isteyen firmalar Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ya da organizasyon firması ile iletişime geçebilir.

Haber Burak Çalışkan

 

 

İlginizi Çekebilir

TSO’nun gelir-gider izleme raporu görüşüldü

İlginizi Çekebilir

TSO Başkanı Varlı’dan Aybimaş’a destek

İlginizi Çekebilir

Karma OSB’de elektrik sorunu çözülecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55907

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171