KIRIKKALE
25°
03:5

Akşam'a Kalan Süre

Türkyılmaz, Yahşihan halkını yalnız bırakmıyor

Her gün düzenli olarak yürüyüşler gerçekleştiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Yahşihan halkını biran olsun yalnız bırakmıyor. Vatandaşın derdini onların ayağına kadar gidip dinliyor, ellerini sıkıyor ve çözümler üretiyor. 


HERGÜN FARKLI MAHALLE
Göreve geldiği ilk günden beri durmaksızın çalışmalarına devam eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz mesai saatleri öncesi ve sonrası ilçede düzenli olarak yürüyüşlerine devam ederken vatandaşlarla birebir ilgilenerek taleplerini alıyor. Her fırsatta halkın içine karışmayı seven Başkan Türkyılmaz, mahalle kahvelerine gidip halk ile sohbetler edip sorunlarını ve isteklerini dinliyor. Yetki ve sınırları içinde çözebileceği bütün sorunlara en kısa sürede el atarak çözmeye çalışıyor. Türkyılmaz, Yahşihan’ın her gün farklı mahallelerinde sabahın erken saatlerinde yürüyüşlerine devam ederken bir yandan da vatandaşların taleplerini, sıkıntılarını dinliyor. Belirtilen talepleri anlık birim yetkililerine bildirerek sorunlara yerinde müdahale ediyor. Türkyılmaz ilçenin nabzını makam odasından değil sokaklardan tutmayı tercih ediyor.

VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇEYİZ
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz konu hakkında yapmış olduğu açıklamasında; “Hizmetkârı olarak geldiğimiz İlçemizde vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu bildirerek hal ve hatırlarını sormaya devam ediyoruz. İşe giden vatandaşımıza hayırlı işler diliyor, okula giden gencimize başarılar diliyoruz. Tüm gayretimiz, çabamız vatandaşımızla iç içe olup dertlere derman olabilmek. Her zaman halkımızın yanlarında olup onlarla kucaklaşmak en önemli görevimiz. Vatandaşı ayağımıza çağırmaktansa bulduğumuz her fırsatta ayağına gidiyoruz. Dertlerini dinliyor, taleplerini alıyoruz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Başkan Türkyılmaz: “Sokak hayvanlarımız asla sahipsiz kalmamalı”

İlginizi Çekebilir

Bahşılı ve Yahşihan’dan Öztürk’e tam destek

İlginizi Çekebilir

Tarım ekiplerinden gıda yerlerine denetim!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19366

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171