KIRIKKALE
21°
01:47

Öğleye kalan Süre

Turuncu ve sarı kodlu yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü "turuncu" ve "sarı" kod uyarısında bulundu. Kırıkkale’nin de aralarında olduğu 25 kentte kuvvetli yağış bekleniyor.


VATANDAŞLAR TEDBİRLİ OLMALI 
Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kırıkkale dahil 25 ilde `sarı`, 2 ilde `turuncu` yayınlayarak gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu. Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Konya'nın kuzey ve batısı, Bolu, Kastamonu, Çorum ve Afyonkarahisar'da kuvvetli yağış bekleniyor.

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK 
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kırıkkale Ankara, Eskişehir, Çankırı, Konya'nın kuzey ve batısı, Bolu, Kastamonu, Çorum ve Afyonkarahisar'da yerel olmak üzere, kuvvetli (metrekareye 21-50 kilogram) gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor. Yağış nedeniyle sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anından kuvvetli rüzgar, dolu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’ye yağmura teslim oldu

İlginizi Çekebilir

Yahşihan’da acil müdahale ekibi oluşturuldu

İlginizi Çekebilir

Soğuk havalar geri geldi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

79149

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171