KIRIKKALE
21°

Yaz Kur’an kursu öğrencileri için kamp düzenlendi

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından İzcilik Eğitim Merkezi işbirliği ile Yaz Kur’an Kursu erkek ve kız öğrencilerine yönelik kamp düzenlendi. Irmak Kasabası Macera Park’ında Manevi Rehberler ve Müftülük personelinin de katıldığı kampa 14 erkek öğrenci 33 kı


SPOR ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ
Jandarma tarafından belirli zamanlarda kontrol edilerek güvenlik önlemlerinin alınması sağlanan İstiklal Marşı ve Bayrak Töreni ile açılışı yapılan kampta, izcilik işaretlerinin tanıtıldığı, yer-yön-bulma çalışmalarını ve telsiz kullanımını içeren izcilik istasyon çalışmaları yapıldı. Marşlar eşliğinde kamp ateşi yakıldı. 

ALLAH’IN KUDRET SIFATI TEFEKKÜR EDİLDİ
Gece yürüyüşü ve yıldızların izlenmesi ile birlikte gökyüzü temaşa edilerek yaratıcının akılları hayrete düşüren kudreti tefekkür edildi. Namazlar ve ibadetler cemaat olarak yapıldı. Teheccüd namazı kılındı. Birlik beraberlik, sosyal ve bireysel sorumluluk bilincine katkı sağlandı. Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği yapıldı.  Kampta gençlere yönelik okçuluk, tırmanma, futbol, uzuneşek, saklambaç gibi çeşitli spor ve oyun faaliyetleri düzenlendi. Eğlenceli ve dolu-dolu geçen kamp etkinliği mıntıka temizliği ile sona erdi.

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Kuzenini öldüren zanlıyla babası tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Çantasında uyuşturucu bulunan yolcu tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Cumhuriyet şehri 33 yaşında 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12623

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171