KIRIKKALE
25°
00:35

Yatsı'ya Kalan Süre

Zabıtadan kan bağışı

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından Kırıkkale Belediyesi çalışanları afet bölgesine yardım faaliyetlerinde bulunmanın yanı sıra kan bağışında da bulundu.


KAN BAĞIŞINA DUYARLILIK GÖSTERDİLER 
Kızılay’ın depremzedelerin kan ihtiyacının karşılanması yönündeki çağrısına destek olmak için harekete geçen Kırıkkale Belediyesi Zabıta Ekipleri, Kızılay Kırıkkale Kan Merkezi ile işbirliği yaptı. Kırıkkale Belediyesi Zabıta Personeli Kızılay kan bağışı merkezinde, depremzedeler için kan bağışında bulundu. 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada kan vermeye yönelik çağrılara karşılıksız kalmadıklarını belirterek “ Kızılay ile ortak bir çalışmayla, çalışanlarımız kan bağışına destek veriyor. Ülkemiz büyük bir afet ile karşı karşıya biz bu afetin oluşturduğu yarayı birlikte aşacağız. Kırıkkale Belediyesi olarak bütün olanaklarımızla bölgeye destek olmaya devam ediyoruz. Diğer taraftan da kan ihtiyacına karşılık zabıta personelimiz duyarlılık göstererek kan bağışında bulundu” 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Depremzede öğrenciler istediği üniversiteye geçebilecek

İlginizi Çekebilir

Zabıta Ekiplerinden zincir marketlere denetim

İlginizi Çekebilir

Afetzede şehit annesine 8 Mart Dünya Kadınları Günü ziyareti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97236

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171