KIRIKKALE
32°
01:42

Öğleye kalan Süre

112 personellerine hızlı müdahale eğitimi

112 Acil Sağlık Hizmetleri’nin Türkiye genelinde daha etkin, hızlı ve kaliteli bir şekilde sunumu için personele yönelik hizmet içi eğitimlere büyük bir titizlikle devam ediyor.


ŞOKLU HASTAYA YAKLAŞIM
Bu eğitimlerden biri olan Temel Eğitim, İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarına göreve başlayan personele 5 günlük simülasyon maketleri eşliğinde eğitim verildi. Eğitimde “Haberleşme, Olay Yeri Yönetimi, Triaj ve Acil Olgu Yönetimi, TYD ve Tam Tıkanma Uygulamaları, Solunum Yetmezliğine Yaklaşım, Şoklu Hastaya Yaklaşım, Temel EKG ve Ritim Tanıma, Periarrest Ritim Yönetimi, Arrest Ritimlerin Yönetimi. Travmalı Hastaya Yaklaşım, Havayolu Uygulamaları, Ventilatör ve Aspirasyon Uygulamaları, Kanama Kontrolü ve İğne Dekompresyon Uygulamaları, Damaryolu Uygulamaları, Elektriksel Tedavi Uygulamaları, Sabitleme ve Taşıma Ekipmanları” konuları teorik ve uygulamalı olarak işlendi. 

Haber: Burak Çalışkan 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de FETÖ/PDY üyesi yakalandı

İlginizi Çekebilir

Engelli Sefa’ya Öztürk’ten tekerlekli sandalye

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de "engelsiz" buluşma

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48164

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171