KIRIKKALE
21°
04:46

Öğleye kalan Süre

43 ilin bisiklet güzergahı!

Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir'in "43 ilin bisiklet güzergahı!" adlı köşe yazısı.


43 ilin bisiklet güzergahı!
Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir'in "43 ilin bisiklet güzergahı!" adlı köşe yazısı.
İç Anadolu Bölgesi’nin tam merkezinde bulunan ve yıllardır herkes tarafından 43 ilin trafik anlamında geçiş güzergahı olan Kırıkkale, geçtiğimiz ve bu yıl ilk defa bisiklet yarışlarıyla tanıştı. Bu yarışlar nedeniyle bazı trafik yollarının kapatılması bazı vatandaşlarımızın sinir damarlarını zıplatsa da, bir ilk olma özelliği taşıdı. Turizm, kültür ve sanat alanında önemli değere sahip olan Kırıkkale’de yaşayanlar olarak neden bu gibi etkinliklere bir ön yargımız var inanın onu da anlamış değilim. Bir yerde bir kişi ya da kurum bir şey yapacak oluyor hemen çekiştirmeye başlıyoruz ve de paçasından aşağı doğru çekmeye çalışıyoruz. Yahu arkadaşlar, abiler, ablalar…. Bırakın artık şu kısır çekişmeleri, bırakın artık şu memleketin kaderiyle oynamayı. Artık güncelleyin şu kültürünüzü. Yıl olmuş 2023!

Bütün illerin bizde düzenlensin diye gıptayla baktığı yarışları elimizi sıcak sudan soğuk suya vurdurtmadan getiren Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön’e gerçekten teşekkür ederim. Kırıkkale’de hem yerel hem de Uluslararası bisiklet yarışlarının yapılabildiğini, helal olsun Kırıkkale’de de böyle bir etkinlik yapılmış dedirtti. Ben bu yarışlarda kim varsa emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bir iki satır üstte bahsettiğim gibi artık yapılan kültürel etkinliklere sahip çıkalım.. Bırakalım oralı, buralı, şuralı, onun adamı, bunun adamını..

Köşe yazısının devamını okumak için tıklayınız

İlginizi Çekebilir

Can, Kaplan ve Pehlivanlı üçgeni

İlginizi Çekebilir

43 ilin bisiklet güzergahı!

İlginizi Çekebilir

Hayatınızda size verilen sinyaller

Haber Yorumları

Yorum Yaz

83046

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171