KIRIKKALE
25°
04:54

İmsak'a Kalan Süre

9 ayda 1 milyon 230 bin kişi ve 161 bin araç incelendi

Ulaşımda 43 ilin bağlantı noktasında yer alan Kırıkkale'de, 9 ayda gerçekleştirilen denetimlerde, 1 milyon 230 bin kişi ve 161 bin aracın kontrolü yapıldı.


"BURADA YAPILAN KONTROLLER BAŞKENTİN VE BÖLGENİN GÜVENLİĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"
Kırıkkale-Ankara kara yolu hızlı tren köprüsü altındaki polis ve jandarma uygulama noktasındaki denetimlerde durdurulan araç sürücüleri ile yolcuların Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu, rutin ehliyet, muayene ve sigorta kontrolleri yapılıyor. Ayrıca Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince narkotik köpekleri tarafından araçlarda arama gerçekleştiriliyor. Uygulama noktasındaki ekipleri ziyaret eden Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, gazetecilere, buradaki kontrollerin sadece Kırıkkale'nin değil, başkentin ve bölgenin güvenliği için de çok önemli bir nokta olduğunu söyledi.

"KONTROLLERDE 3 BİN 577 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI"
Emniyet ve jandarma ekiplerince yoğun şekilde araç ve sürücülerin incelendiğini aktaran Tekbıyıkoğlu, "Bu sene 9 aylık süreçte yaklaşık 1 milyon 230 bin kişi ile 161 bin aracın kontrolü ve sorgusu yapıldı. Kontrollerde 3 bin 577 aranan şahıs yakalandı. Yine bu uygulamalarda İçişleri Bakanlığımızın önemli uygulamalarından olan KADES hakkında 3 bin 96 kadınımıza rehberlik hizmeti verildi. 2 bin 100 kişiye de "UYUMA" uygulaması tanıtıldı." diye konuştu. Tekbıyıkoğlu'na, Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ve İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen de eşlik etti.

KIRIKKALE (AA)

İlginizi Çekebilir

Esnaf ve mahalleli arasında kavga çıktı, 3 yaralı

İlginizi Çekebilir

Yenişehir’de asayiş olayları vatandaşı isyan ettirdi!

İlginizi Çekebilir

MKE kapsül fabrikasında patlama

Haber Yorumları

Yorum Yaz

58510

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171