KIRIKKALE
21°
04:46

İmsak'a Kalan Süre

ABC’de 30’uncu yıl coşkusu

Yarım asırdır Kırıkkale’de eğitimin mimari olan ABC Eğitim Kurumları 30’uncu yılını kutluyor. ABC Eğitim Kurumları Başkanı Harun Güleç, hafta sonu gerçekleşen bursluluk sınavına yoğun bir katılım olduğuna dikkat çekerek ABC’nin şehre imzasını attığını söy


ABC EĞİTİM KURUMLARI 30. YIL PASTASINI ÖĞRETMENLERE BERABER KESTİ

ARKAMIZDA GÜZEL BİR RÜZGAR VAR
Kırıkkale’de eğitimin öncü kuruluşu olan ABC Eğitim Kurumları 30’uncu yılını kutluyor. ABC Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Hüseyin Kelkit, coşkulu ve yorucu bir haftayı geride bıraktıklarını belirterek “Arkamızda iyi bir rüzgar var ve bu rüzgarı arkamıza alan sizler varsınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

MUTLULUĞUMUZ DEVAM ETSİN
ABC Koleji Müdürü Necati Bayrakçı ise 30 yıllık tarihi olan bir kurum için önemli bir yıl olduğunu belirterek “İnşallah nice 30 yıllar olmasını diliyorum. Güzel bir hatıra olmasını diliyorum. Okulda gerçekten güzel bir mutluluğumuz var. Bu mutluluğunuz yüzlerinize yansıyor. Bu gülen yüzleriniz asla solmasın diliyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

AYNI HEYECAN İLE DEVAM EDİYORUZ
ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, hafta sonu ciddi katılımlı bir sınav yapıldığını belirterek “ABC yine şehre imzasını attı. İki günde 3 bini geçtik emeği olanlara teşekkür ediyorum. Bu hafta sizler için yorucu oldu. ABC’yi birlikte yükseltiyoruz. Daha iyi günler olacak. 1993 yıllında başladık ve aynı heyecan ile devam ediyoruz. İstikrarlı bir şekilde faaliyetlerimize devam ediyoruz. 30’uncu yılımız kutlu olsun” dedi. Öğretmenler ise duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

ABC eğitim kurumlarından YKS başarısı 

İlginizi Çekebilir

Harun Güleç’ten sahada seçim çalışması

İlginizi Çekebilir

Güleç ABC Basketbol Takımı 3. Ligde

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63436

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171