KIRIKKALE
21°
04:12

İmsak'a Kalan Süre

Acil Sağlık İstasyonları sorumluları ile toplantı yapıldı

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Başkanlığına bağlı İl Ambulans Servisi Başhekimliği organizasyonu ile il genelinde görev yapan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları Sorumluları ile toplantı düzenlendi.


FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen toplantı Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Kerim Çolak’ın başkanlığında yapıldı. Geçtiğimiz günlerde İl Ambulans Servisi Başhekimi olarak ataması gerçekleştirilen Dr. Arif Çavdar, bu tür toplantıların rutin hale getirileceğini, noksanlıkların veya eksiklerin tespit edilerek yaşanan aksaklıkların giderileceğini, zaman zaman saha ziyaretlerinin de yapılacağını belirtti. Acil sağlık hizmeti sunan personelin talep, istek ve sorunlarının görüşüldüğü toplantıda, acil sağlık hizmetlerinin ulaşılabilirliği, etkinliği ve verimliliğini artırmak amacıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47805

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171