KIRIKKALE
24°

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına Sofuoğlu atandı

Halil Özaslan'ın AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından boş kalan koltuğa, Tuğrul Resul Sofuoğlu atandı.


SOFUOĞLU GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA ATANDI
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan 16 Aralık 2021 tarihinde görevinden istifa etmişti. Özaslan'ın istifasının ardından geçen yaklaşık 1 buçuk aylık sürenin sonunda AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanlığına Tuğrul Resul Sofuoğlu atandı.

KAPLAN'DAN TEBRİK MESAJI
Sofuoğlu'nun atamasının ardından AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan tebrik mesajı yayımladı. Kaplan mesajında, "AK Davanın taşıyıcı gücü Gençlik Kolları İl Başkanlığına Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımızın olurları ile Tuğrul Resul Sofuoğlu atanmıştır. Partimizde bugüne kadar Gençlik Kolları Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürütmüş bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yeni görevinde Tuğrul kardeşime muvaffakiyetler diliyorum." dedi.

GAZETEKALE, SOFUOĞLU'NU ÖNCEDEN BİLMİŞTİ
Öte yandan, Gazetekale.com olarak 17 Ocak 2022 tarihinde 'Gençlik kolları başkanlığına yakın isim Sofuoğlu' başlıklı bir haber kaleme almış ve Sofuoğlu'nun Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanabileceğini okurlarımıza duyurmuştuk. 

 

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Kaplan, emeklilerin taleplerini iletti

İlginizi Çekebilir

Kaplan: “En büyük gücümüz birlik beraberliğimiz”

İlginizi Çekebilir

Ak Parti’den Bahşılı çıkarması

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29360

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171