KIRIKKALE
21°
01:20

İkindi'ye Kalan Süre

Akdoğan: “Dinimize yapılan saldırıyı lanetliyoruz”

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, Kur’an-ı Kerim’e yapılan çirkin saldırıyı kınadı. Akdoğan, “Yüce kitabımız üzerinden İslamiyete karşı yapılan bu eylemin hiçbir hukuk kuralı çerçevesinde affedilmesi veya görmezden gelinmesi mümkün değildir


ORTA ÇAĞ HAÇLI ZİHNİYETİ 
Akdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Milli şairimiz Merhum Mehmet Akif Ersoy’un “Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar” ifadeleri ile tasvir ettiği güya kendilerini medeni gören Avrupa toplumun geldiği hali açıkça, alenen görmekteyiz. Medeniyet şemsiyesinin arkasında hala orta çağ haçlı zihniyeti ile hareket ettiklerini müşahede etmekteyiz. İslamafobi diye isimlendirdikleri korkuyu artık içlerinde saklayamıyorlar. Bu korku ise o zavallıları fütursuz bir saldırgan tutum içerisinde sokmaktadır. Bu durumları ne kadar acziyet içerisinde olduklarının apaçık işaretidir.” 

BU SUÇUN CEZASI BÜYÜK OLACAK 
“Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak Yönetim Kurullarım, İş Yeri Temsilcilerim, Komisyonlarımız, Üyelerimiz ve dahası tüm sağlık camiamız adına; Yüce Kitabımıza yapılan saldırıyı kararlılık ve nefretle lanetliyoruz.  Yüce kitabımız üzerinden İslamiyete karşı yapılan bu eylemin hiçbir hukuk kuralı çerçevesinde affedilmesi veya görmezden gelinmesi mümkün değildir. Bilsinler ki; bu suçun cezası da büyük olacaktır.  Avrupa’nın bu aşağılık tutumuna en doğru cevabın verileceği konusunda en ufak bir tereddüdümüz bulunmamaktadır. 

GEREKLİ İŞLEMLER İVEDİLİKLE YAPILMALI 
“Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak isveç makamlarını bu nefret suçunun failleri hakkında gerekli işlemleri ivedi şekilde yapmalarını, medeni olduklarını iddia eden tüm ülkeleri ve uluslararası kuruluşları dini düşmanlıklara karşı dayanışmaya, ırkçı saldırılara göz yummamaya, somut tedbirler almaya ve en önemlisi de dürüst olmaya çağırıyoruz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89059

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171