KUYUMCU TARAFINDAN DOLANDIRILIYORDU
Durumdan şüphelenen vatandaş, altınlarını satmadan önce Kapalıçarşı içindeki başka bir kuyumcuya daha gitti. Aynı altınları Kapalıçarşı'daki başka bir kuyumcuda kontrol ettiren vatandaş, altınlarının 22 ayar olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı. Kapalıçarşı'daki kuyumcu, yapılan kontrolde altınların 22 ayar olduğunu belirtti. Dolandırılmak üzere olduğunu anlayan vatandaş, "Az kalsın değerinin çok altında satacaktım" sözleriyle yaşadığı şaşkınlığı belirtti.
ALTIN BOZDURURKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR
Yetkililer, vatandaşlara tanımadıkları yerlerde altın bozdurmamaları yönünde uyarıda bulunarak, özellikle turistik bölgelerde "ayar düşürme" gibi yöntemlerle yapılan fiyat oyunlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Vatandaşları kuyumcu noktasında seçici olmaları yönünde uyardı.
AHİKA ile eğitim çalışmaları görüşüldü
Öğrencileri üzen tatil haberi! Bu yıl ek tatil yok
4+4+4 eğitim süresi kısalıyor
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171