KIRIKKALE
25°
04:30

Öğleye kalan Süre

Ayyıldız Derneği ihtiyaç sahiplerinin yanında

Yardıma ihtiyaç duyan ailelerin yardımına ulaşmak amacıyla kurulan ve bu kapsamda çalışmalarını etkin şekilde sürdüren Ayyıldız Derneği, Ramazan Ayı’nın manevi paylaşma duygusunu yaşatıyor.


AYRIM GÖZETMEKSİZİN HERKESİN YANINDA 

Kurulduğu günden itibaren ihtiyaç sahibi ailelere yönelik çalışma gerçekleştiren Ayyıldız Derneği, 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte faaliyetlerine hız kazandırdı. Birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergileyen Ayyıldız Derneği, ayrım gözetmeksizin herkesin yanında olmayı sürdürüyor. 

KAMPANYA DEVAM EDİYOR 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Ayyıldız Derneği Başkanı Seyit Ahmet Acar, tüm hayırseverlere teşekkür etti. Acar, “Derneğin Gönüllülerinden Ali Gaçka, Muhasip Rüstem Okçu, Tuba Gaçka, Fatma Gaçka, Hakan   Çeliker, Serkan Yıldıran  ve Derneğin Eğitim Komisyon Başkanı Taki Kaplan ve eşi Eğitimci Fatma Kaplan Kırıkkale'de  ihtiyaç sahiplerinin evlerine bizzat giderek ailelerle sohbet edip  hayırseverlerin ikramını ulaştırdılar. Ayyıldız Yardım Derneğinin Kırıkkale, Suriye, Bosna ve Makedonya erzak kampanyası devam ediyor” dedi.
BİRLİKTE HAYIRLARA VESİLE OLUN 

Acar, “Amacımız dil, ırk, yaş gözetmeksizin yardıma muhtaç ailelerin ellerinden tutarak kendilerine iyi bir yaşam sunmak. Üzerindeki elbiseden başka ikinci bir giyeceği olmayan Hatta ayakkabı ile tanışmamış kimselere bir çift ayakkabı bir çift elbise olmaya çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda yardıma muhtaç aileleri tespit edip ihtiyaçlarını gideriyoruz. Derneğimizin herkese eşit mesafededir. Hedefimiz Müslüman Türk coğrafyası ve dünyanın değişik ülkelerindeki mazlum Müslümanlara yardım hizmeti götürmektir. Derneğimizin sloganı ''Hayırlara vesile olun'' diyerek yardım severleri de bize destek olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

5 yaşındaki Güneş'in duygu dolu mektubu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, Zeki Çabuk’a sahip çıktı

İlginizi Çekebilir

Kooperatif yönetiminden 1 Milyon TL bağış

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84433

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171