KIRIKKALE
25°
02:17

İkindi'ye Kalan Süre

Bahşılı ve Yahşihan’dan Öztürk’e tam destek

14 Mayıs seçimine sayılı günler kala ilçe ve köy ziyaretlerini sıklaştıran MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, Bahşılı ve Yahşihan ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Öztürk, Cumhur İttifakı’na destek istedi.


ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Av. Halil Öztürk, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Balışeyh, Sulakyurt, Delice, Çerikli kasabası, Karakeçili, Keskin, Çelebi ilçelerine ziyaret gerçekleştiren Öztürk, bugün ise Bahşılı ve Yahşihan’a çıkarma yaptı. Beraberinde, MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, MHP Milletvekili Adayı Mederes Eray ve parti teşkilatlarıyla birlikte Cumhur İttifakı’na destek istediler.

14 MAYIS BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR 
Bahşılı ilçesini ziyaret eden ve ilçe parti yönetimiyle bir araya gelen Öztürk, esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Cumhur İttifakı için desten isteyen Öztürk, MHP’nin TBMM’de daha güçlü şekilde temsil edilmesi amacıyla milletvekilliği seçimi içinde destek istedi. Ardından Yahşihan ilçesine ziyaret gerçekleştiren Öztürk ve beraberindeki heyet 14 Mayıs seçiminin öneminden bahsetti.

MHP, TÜRKİYE’NİN SİGORTASIDIR 
Yahşihan ilçesinde de esnaflardan ve vatandaşlardan destek isteyen Öztürk, MHP’nin her zaman devletinin ve milletinin yanında olduğunu dile getirdi. MHP’nin Türkiye’nin sigortası olduğunu söyleyen Öztürk, “Bizler inanıyoruz ve milletimize güveniyoruz ki inşallah Cumhur İttifakı 15 Mayıs sabahı yeniden iktidara gelecektir” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan yasak ırklı köpek yetiştirenlere çağrı: "Lütfen empati yapalım"

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de şok operasyon!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’nin yeni Valisi Mehmet Makas oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

69039

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171