KIRIKKALE
17°
00:1

Öğleye kalan Süre

Balışeyh'e yeni bekleme salonu geldi!

Balışeyh'e yeni bekleme salonu geldi!


DAHA RAHAT YOLCULUK DENEYİMİ

Balışeyh TOKİ Mahallesi sakinleri, yepyeni bir bekleme salonuna kavuştu. Belediye Başkanı Hilmi Şen'in girişimleri ile hayata geçirilen proje kapsamında, mahalle sakinleri artık 07:30 ile 19:00 saatleri arasında modern ve konforlu bir ortamda araçlarını bekleyebilecekler. Daha önce bekleme salonu eksikliği nedeniyle zorluk yaşayan mahalle sakinleri, yeni salon ile birlikte daha rahat ve güvenli bir yolculuk deneyimi yaşayacaklar. Salon, soğuk ve sıcak havalardan korunma imkanı sunmasının yanı sıra, oturma alanları ve aydınlatma gibi imkanlarla da donatıldı.

BAŞKAN ŞEN'DEN TEŞEKKÜR VE HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, yaptığı açıklamada, TOKİ Mahallesi sakinlerine yeni bekleme salonunun hayırlı olmasını diledi. Şen, ayrıca projeye katkıda bulunan herkese teşekkür ettiğini belirtti. Balışeyh'te TOKİ Mahallesi Bekleme Salonu'nun açılmasıyla birlikte ilçede toplamda iki adet bekleme salonu hizmete girmiş oldu. Diğer bekleme salonu ise ilçe merkezinde yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Milletin gücünün güç olmadığını herkes gördü

İlginizi Çekebilir

Balışeyh’in her köşesi ilmek ilmek örülüyor

İlginizi Çekebilir

Miniklerden Başkan Şen’e teşekkür

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98408

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171