KIRIKKALE
28°
00:12

İkindi'ye Kalan Süre

Belediye kendi rekorunu kırdı

Kırıkkale Belediyesi 2022 yılı içerisinde son yıllarda atılan asfalt serme rekorunu kırarak 160 bin ton asfalt attı.


HİÇ DURMADAN DEVAM EDİYORUZ 
Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, hem merkez hem de kırsal mahallelerde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, tüm cadde sokak ve mahallelerimizde sorunlu yol bırakmayana kadar yol çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti. Saygılı, sıcak asfalt, soğuk asfalt, parke taş döşemesi, andezit kaplama, arazi yolları ve tamir çalışmalarının hiç durmadan devam ettiğini belirtti.

KENDİ REKORUNU KIRDI 
Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaptıkları çalışmalarla Kırıkkale’nin geçmiş yıllarda atılan asfaltı şehrin her noktasına bir yıl gibi kısa bir sürede ulaştırdı. Bu kapsamda Kırıkkale Belediyesi tarafından 1 yılda 160 bin ton sıcak asfalt, 80 bin metrekare andezit kaplama, parke taş işi gerçekleştirdi. Son yaz asfalt sezonunda ise Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce rekor kırıldı. 

ANA CADDE VE BULVARLAR ASFALTLANDI
Kırıkkale de Alparslan Türkeş Bulvarı, Millet Caddesi, Nenehatun Caddesi, Halde Edip Caddesi, Plevne Caddesi, Adalet Caddesi, Arif Çetin Caddesi, Karacalı Caddesi, Kafkas Caddesi, Mustafa Keskin Caddesi, Kanuni Bulvarı, Şirinevler Caddesi, Vatan Caddesi, Şair Nedmi Caddesi, Rauf Denktaş Caddesi, Ankara Caddesi, Hürriyet Caddesi gibi bir çok ana cadde ve bulvar sıcak asfalt ile buluştu.  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz, belirlenen plan ve program dahilinde asfalt çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyor. Kırıkkale’miz daha da güzelleştirmek için tüm gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı. 
 

İlginizi Çekebilir

Vatandaşlardan akıllı kartlara büyük ilgi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesinden kadınlara özel Konya Gezisi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediye’si cenaze nakil aracı sayısını yükseltti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

73090

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171