KIRIKKALE
19°
00:2

Öğleye kalan Süre

Bilim Sanat Merkezi İtalya’da 

Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Kırıkkale İl Özel İdaresi Bilim ve Sanat Merkezi, proje kapsamında öğrencileriyle birlikte İtalya’ya gitti. Öğrenciler burada proje kapsamında eğlenerek öğrenme imkanı buldu.


ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRDÜLER 
İl Özel İdaresi Bilim ve Sanat Merkezi, yüksek entelektüel ve yaratıcı çoklu ortam teknolojileriyle Avrupa düzeyinde üstün yetenekliler eğitimini transfer ediyor.  Avrupa Birliği projesinin ikinci ayağı olan öğrenci hareketliliği, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte gerçekleştirildi. Projeyle birlikte öğrenciler hem yurt dışını görme imkanı hem de burada yapılan teknoloji ve projeye bağlı çalışmaları yerinde görme imkanı buldular.

FARKLILIKLARI GÖZLEMLEDİLER 
Projenin bu hareketliliğinde CLIL yaklaşımının uygulandığı derslere katılım sağlayan öğrenciler, Martina Franca'da Tito Livio Lisesi öğrencileri ile iki ülke arasındaki kültür farklılıklarını ve benzerliklerini gözlememe fırsatı buldular. İlk iki gün kültür eğitimleri, diğer iki gün akademik eğitim alan öğrenciler son gün beraber yemek yaptılar ve hafta boyunca yapılan çalışmaları video sunum haline getirerek sunum yaptılar. 

PROJE SONRASI SERTİFİKA ALDILAR 
Projenin bu ayağında İngilizce Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Betül Pehlivanlı, Bilişim Teknolojileri öğretmeni Enes Uygun ve Bilsem proje grubu öğrencileri Ahmet Miraç Birtan , Kadir Kaan Erden , Kutay Hamza Balcı, Meliha Ulamış ,Muhammed Hud Kerim Karana , Nehir Naz Erdoğan , Sıla Tekke , Tuana Defne Çiftçi , Yasemin Tokel ve Zeynep Soyupek katıldılar. Katılımcılar proje sonucunda sertifikalarını aldılar.

Haber: Ahmet Gökdemir 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98725

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171