KIRIKKALE
28°
00:3

Öğleye kalan Süre

Boran; “Yerli malı Türk'ün malı, herkes onu kullanmalı”

MHP Kırıkkale Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Melike Boran İsmailoğulları, yerli malı haftası dolayısıyla şehir arkındaki Hanımeli Pazarını ziyaret etti. İsmailoğulları, "Yerli malı Türk'ün malı, herkes onu kullanmalı'' dedi.


“YERLİ MALI HAFTASINI KUTLUYORUM”
MHP Kırıkkale Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Melike Boran İsmailoğulları, yaptığı açıklamada "MHP Kırıkkale Aile ve Kadın Komisyonu Başkanlığı olarak yerli malı haftasında hanımeli pazarındaki emekçi kadınları unutmadık. Haftanın ve yapılacak etkinliklerin vatandaşlarımızda ulusal ekonomi ve yerli malı kullanma bilincini artırmasına vesile olması temennisiyle;  Yerli malı Türk'ün malı, herkes onu kullanmalı. Ülkemizin bereketli topraklarında yetişen ürünler başta olmak üzere yerli üretimin tercih edilerek ülke ekonomisine katkı sağlanması, tüketimlerimizde tasarrufun elden bırakılmaması gerekliliğine bir kez daha vurgu yaparak, 12-18 Aralık Yerli Malı Haftasını kutluyorum.'' dedi. 
 

İlginizi Çekebilir

Sulakyurt için tarihi bir gün

İlginizi Çekebilir

Öztürk; “Hukukun üstünlüğü titizlikle hedeflenmelidir”

İlginizi Çekebilir

MHP, Yahşihan’da yeniden Aydın’a emanet 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61844

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171