Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen son çalışmada, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs daha yakalandı. Yapılan titiz çalışmalar neticesinde, “Kasten Yaralama” suçundan 2 yıl 9 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.A. isimli şüpheli tespit edilerek gözaltına alındı. Emniyet birimlerince gerekli işlemleri tamamlanan şahıs, adli mercilere sevk edilmesinin ardından Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Yetkililer, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü vurgulayarak, özellikle hakkında kesinleşmiş cezası bulunan ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti. İl genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması adına Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin sahada aktif olarak görev yaptığı ifade edildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin öncelikli olduğu vurgulanarak, kamu düzenini bozan her türlü suçla mücadelede taviz verilmeyeceği bildirildi. Açıklama, “Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleriyle sona erdi.

Saadet Partisi Merkez ilçe divan toplantısı yapıldı

Semt polikliniğinde yeni hizmetler başladı

Karakeçili'de muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171