KIRIKKALE
21°
01:49

İmsak'a Kalan Süre

Büro Memur-Sen Kadın Kolları Ünsal’a emanet

Kırıkkale Büro Memur Sen Kadın Kolları Başkanlığına Defterdarlık personeli Esra Ünsal getirildi.


HEP BİRLİKTE MÜCADELE SERGİLEYECEĞİZ 
Kırıkkale Defterdarlığı Personel Müdürlüğü çalışanlarından Gelir Uzmanı Esra Ünsal, Büro Memur Sen Kadın kolları başkanı oldu. Büro Memur Sen Kırıkkale Şube başkanı Ali Toprak yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ünsal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerinde bulundular. 10 yılı geçkin süredir memuriyet hayatında bulunan Ünsal, “Amacımız, kadın memurların çalışma hayatında haklarının korunması, genişletilmesi ve sosyal hayatta da faaliyetlerin genişletilerek aktivitelerde bulunmaktır” dedi.


ÇALIŞAN KADINLARIN SESİ OLACAĞIZ 
Yakın zamanda Kurum ziyaretlerine başlayacağını dile getiren Ünsal, “ Kırıkkale de ki kurumları gezerek bayan üyelerimizin dilekleri, istekleri ve şikâyetlerini dinleyip çözüm bulmak için kolları sıvayacağız. Çalışan kadınların sesi olup, kadın hakları için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Ayrıca sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyip üyelerimizi yoğun iş temposundan birazda olsa kurtarıp, eğlenmelerini sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir  

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95787

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171