KIRIKKALE
22°
01:31

İkindi'ye Kalan Süre

Ceylan, “Minibüsçüler olarak gerekirse kontak kapatırız”

Akaryakıta ardı ardına gelen zamlar sonrası minibüsçü esnafı, yolcu ücretlerine zam yapılmasını istedi. Zor durumda olduklarını belirten Minibüsçüler Esnafı Odası Başkan adayı Orhan Ceylan, “Gerekirse kontak kapatırız, zam istiyoruz.” dedi.


“GEREKİRSE KONTAK KAPATIRIZ”
Son zamanlarda benzin, motorin ve LPG fiyatlarına gelen zamlar, yolcu taşımacılığı yapan esnafı zora soktu. Kırıkkaleli minibüsçüler de gelen zamlar sonrası isyan etti. Yetkililerden yardım beklediklerini ve yolcu taşıma ücretlerine zam yapılmasını istediklerini belirten minibüsçü esnafı, “Gerekirse kontak kapatırız” dedi. 

“MİNİBÜSÇÜLER EVİNİ GEÇİNDİREMİYOR”
Yetkililerin seslerini duymasını isteyen Minibüsçüler Esnafı Odası Başkan adayı Orhan Ceylan, “Bıçak kemiğe dayandı gerekirse kontak kapatırız zam istiyoruz. Yetkililer bizim sesimizi duysun. Motorine gelen zamlar parça fiyatları gelen zamlar gerek trafik cezaları gerek BAĞKUR borçları, lastik fiyatları uçtu gidiyor. Mahalle ve ilçe minibüsleri evini geçindiremiyor. Esnafımız sırf halkımız mağdur olmasın diye adeta zararına çalışıyor durum ortada. Eğer bu durum böyle gider, ücretlere zam yapılmazsa minibüsçüler olarak kontak kapatacağız” dedi.

İlginizi Çekebilir

Benzine 56 kuruş zam geldi

İlginizi Çekebilir

Simit fiyatı zamlandı

İlginizi Çekebilir

Benzin ve motorine indirim

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98100

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171