KIRIKKALE
26°
05:35

Öğleye kalan Süre

Çilek Odası 2. şubesiyle hizmete açıldı

Çilek Odası ikinci şubesi ile Kırıkkale’de hizmete açıldı. Çarşamba Pazarı alt girişine açılan yeni şube, İç Anadolu bölgesinin en büyük Çilek Mağazası olma özelliğini taşıyor. 


İÇ ANADOLU’NIN EN BÜYÜK ÇİLEK MAĞAZASI
Çilek Odası Kırıkkale’deki ikinci şubesi ile Yenidoğan Mahallesi 605. sokak üzerinde açıldı. İç Anadolu bölgesinin en büyük Çilek Mağazası olma özelliğini taşıyan şubenin açılışına Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz gibi siyasi isimlerin yanı sıra iş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

“EN KALİTELİ ÜRÜNLERİ SATIŞA SUNDUK”
Açılışın ardından konuşma yapan firma sahibi Hasan Mert Özaydın, “Kırıkkale’mize İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük Çilek Mağazası’nı açtık. Mağazamızda, Kırıkkale’mizdeki gençler, çocuklar ve bebekler için en kaliteli ürünleri satışa sunduk. Mağazamızın Kırıkkale’ye hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

Haber Yorumları

Yorum Yaz

16518

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171