KIRIKKALE
21°
01:50

İmsak'a Kalan Süre

Cipsin içerisinden fare çıktı!

Yozgat’ta bir grup üniversite öğrencisi, doğum günü kutlaması için bir zincir marketten cips satın aldı. Yurda döndüklerinde cipsi açarak, tabağa boşaltan üniversite öğrencileri, cips paketinden çıkan fareyi görünce şok oldu.


“ARKADAŞLARIMIZIN BAZILARI KUSTU”
Yozgat’ta meydana gelen olayda, bir grup kız öğrenci, arkadaşlarının doğum gününü kutlamak için bir zincir marketten alışveriş yaptı. Cips ile birlikte birçok ürün alan kızlar, kutlama yapmak için yurda döndü. Satın aldıkları cipsi tabağa boşalttıklarında içinden fare çıktığını gören öğrenciler, neye uğradığını şaşırdı. Yaşanan olay sonrası açıklama yapan öğrenciler, “Cips paketini tabağa döktüğümüzde fare ile karşılaştık. Şok olduk, arkadaşlarımızın bazıları kustu. İnsan hayatını basitmiş gibi algılıyorlar. Ben bütün yetkililere sesleniyorum, olay soruşturulmalı. Bunları çocuklarımız, ailemiz herkes yiyor ve hastalık sahibi oluyoruz.” dedi.

Gazetekale.com / Haber Merkezi
 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

62924

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171