KIRIKKALE
32°
05:30

İmsak'a Kalan Süre

Dedikodulara değil, işimize bakıyoruz

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale TV'de "Merak Edilenler"in konuğu oldu. Gündeme dair soruları yanıtlayan Saygılı, "Biz dedikodulara, bizleri karalamaya çalışanlara kulak asmıyor işimize bakıyoruz” dedi.


“KIRIKKALE’DE BÜTÜN YATIRIMLARI KARALAMAK İÇİN ÇABA SARF EDEN BİR KESİM VAR. BU KOLTUĞU HALK BİZE EMANET ETTİ. LAF DEĞİL, HİZMET ÜRETİYORUZ”

HER ŞEYİ KARALAMAK İSTEYENLER VAR 
Yaklaşık iki dönemdir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Saygılı, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale TV'de "Merak Edilenler"in konuğu oldu. Kırıkkale TV imtiyaz sahibi İlyas Şen ve Sabah Gazetesi temsilcisi Hakan Gökkaya’nın sorularını yanıtlayan Saygılı, şehir genelinde devam eden ve merak edilenler hakkında açıklamalarda bulundu. Saygılı, “Kırıkkale'de bir kesim var ki bütün yatırımları karalamak için çaba sarf ediyorlar. Bizim onlarla işimiz olmaz. Biz gönül insanıyız, işimize bakıyoruz” ifadesinde bulundu.

SÖZ VERDİĞİMİZ PROJELER DEVAM EDİYOR 
Kırıkkale halkının bu görevi kendilerine emanet olarak verdiğini dile getiren Saygılı, “Bu emanete en iyi şekilde layık olmak anlamında bu aziz milletimizin takdirini kazanırız. Kırıkkale halkı için söz verdiğimiz projeler yolunda gidiyor. Ufak tefek aksamalar oldu, söylemiş olduğumuz bütün projelerimiz hepsi yerli yerinde ve bu projeler milletimize hizmet için hazırlandı. Geçtiğimiz günlerde köprülü kavşağın ana bölümü açıldı. Yan yollarla ilgili yağan yağmurlar biraz aksattı. Ama kısa zaman içerisinde büyük projemizi bitirmiş olacağız. 

KIRIKKALE GENELİNDE 170 BİN TON ASFALT ATILDI 
Millet Caddesi düzenleme işimiz bitti. Yürüyüş yolları noktasında Kırıkkale'de gerçekten ihtiyaç vardı. Kauçuk yürüyüş yollarını halkımızın hizmetine açtık. Asfalt çalışmalarımızın yüzde 90'ın üzerinde her bir mahallemize asfalt çalışması yaptık. 130 bin ton ihale içerisindeydi. Toplamda 170 bin ton asfalt atıldı. Kırıkkale için bu çok ciddi bir rakamdır. 6-7 yılık bütçesinde çok zor yakalayacağı bir hadisedir.” 

BİLİM MERKEZİ VE BUZ PİSTİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR 
“Bilim merkezi çok hızlı gidiyor. Bilim merkezinin içerisinde sosyal projemiz olan aktivasyon projemiz olan buz pisti alanıdır. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Biz bu dönem içerisinde çok ciddi araç sayısına ulaştık. Allah'a çok şükür Kırıkkale Belediyesi'nin bugün bir tane kiralık aracı yoktur. Belediyeye ait otobüslerimiz de geldi yazılımları yapılıyor. Bu hafta içerisinde otobüs hareket noktasında oradaki yerde Enerjisa’nın olduğu yeri de satın alarak Kırıkkale halkına yakışır otobüs hareket noktası yapacağız. İnşallah orası bittikten sonra Kırıkkale halkının hizmetine sunacağız.” 

MİNİBÜS ŞOFÖRLERİNİ İSTİHDAM EDECEĞİZ 
“Kırıkkale'de minibüs sayısı çok fazla. Göreve geldiğimde günden itibaren bir tane dahi minibüs hattı ya da taksi durağı yeri vermedim. Bizim projemiz var hattan minibüslerinden çekme karşılığında askıya alacağız plakalarını belediyeye almış olduğumuz otobüslerde onları istihdam etmeyi planlıyoruz onlarda mağdur edilmeyecekler.  Kırıkkale'de bir kesim var ki bütün yatırımları karalamak için çaba sarf ediyorlar. Bizim onlarla işimiz olmaz. Biz gönül insanıyız, işimize bakıyoruz. Kırıkkale halkının takdir ettiği bir Etiler kavşağı yaptık. Çok net bir şey söyleyeyim yağmur yağdı, dolu yağdı bu insanların aleyhte konuşanların ya da yapılan hizmetlerden memnun olmayanlar ellerine kameraları almışlar bu köprülü kavşak suyla dolacak diye oraya gittiler.”

GÖREV VERİLİRSE YAPMAYA HAZIRIM 
Milletvekili olacağına yönelik soruyu cevaplayan Saygılı, “Siyaset yapılması zorunlu olan bir şeydir. Nefsim için değil aziz milletime ve memleketimize hizmet etmek için her türlü göreve hazırım. Görev verilirse başımın üzerinde yeri var. Ben görev insanıyım görev verilirse yapmaya hazırım. Z kuşağı tabirine şiddetle karşıyım. Bizim gençlerimiz çok daha araştırmacı, çok daha bilinçli bir gençlik geliyor. Benim gençlere karşı özel bir ilgim var. Onlarla istişarelerde bulunmak istiyorum. Bekar evlerinde sohbetler ediyoruz gençlerle. Gençlerin doğru bilmesi ve doğru yönlendirilmesi lazım. Kırıkkale Belediysi’nin gençlik merkezi çok faydalı oldu.”
 

Haber: Ahmet Gökdemir 

İlginizi Çekebilir

Depremzede çocuklar için çadırda sinema etkinliği

İlginizi Çekebilir

Başkan Saygılı'dan Ramazan mesajı

İlginizi Çekebilir

Saygılı’ dan 10 Kasım Mesajı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

69118

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171