KIRIKKALE
25°

Eğitim sorunlarına yerinde tespit 

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından hayata geçirilen "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Kırıkkale Lisesinde görev yapan öğretmenlerle buluştu.


ÖĞRETMENLERDEN BİLGİ ALDI 
Okulu ziyaret eden Aydın, Okul Müdürü Sami Yanık'tan okulun fiziki durumu, öğrenci, öğretmen ve okulun diğer durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Aydın, daha sonra okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek bir süre görüşme yaptı. Öğretmenler Odası Buluşmaları'nın ardından açıklama yapan Aydın, "Her fırsatta öğretmelerle yan yana gelmeye çalışacağız. Sahada olabilecek sorunların eğitimin asli unsuru olan bizzat öğretmenlerden dinleyerek çözümler geliştirme çabası içerisindeyiz." dedi. Öğretmenlerin görüş, öneri ve beklentilerini de dinledikleri belirten Aydın, kent merkezi ile ilçe ve köy okullarına yönelik bu tür ziyaretlerin aralıksız sürdürüleceğini kaydetti.

Haber: Büşra Özbek 
 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de bu kez polis değil, Kaymakam denetledi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale, Çorum, Yozgat, Kırşehir! Nüfusun yarısı Ankara’da yaşıyor

İlginizi Çekebilir

Kırmızı etle eşdeğer mantar

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64219

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171