KIRIKKALE
28°

Engelleri birlikte aşıyoruz

Engelleri birlikte aşıyoruz


DÜNYA HAYATININ İMTİHANI

İl Müftülüğü Lale Yemekhanesinde düzenlenen programa İl Müftüsü Mustafa Topal; Engelli Koordinatörleri Uzman Vaiz Dr. Hilmi Keleş, Kur'an Kursu Öğreticisi Hamide Keleş; engelli vatandaşlar ve yakınları katıldı. Topal, dünya hayatının imtihan yeri olduğunu, ne yazık ki nice gören insanların gözlerini, işiten insanların kulaklarını gayesine uygun bir şekilde kullanamadığını; buna karşın sohbetlerimizden anladığımız kadarıyla fiziksel engellilerin engellerine karşılık başka özelliklerinin daha geliştiğini dile getirdi.

KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ YAPILDI

Fiziki olarak görmeyenlerin gördükleri zamanda görmediklerini kalp gözüyle görmeye başladıklarını ifade ederek “Allah gönüllerdeki engelleri kaldırmayı nasip eylesin” dedi. Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletisi ile devam etti. Yemek ve çay ikramının ardından yapılan dua ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

Kapınızdayız projesi dertlere derman oluyor x

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Milli Eğitim eski Müdürü hayatını kaybetti

İlginizi Çekebilir

Balışeyh'te öğretmenlere özel ziyaret

Haber Yorumları

Yorum Yaz

89751

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171