KIRIKKALE
27°
02:16

Öğleye kalan Süre

Gençlerin yeni kitabı Ne'yi Arıyorsan Sen O'sun

Kırıkkale’de özel eğitim öğretmeni olarak görev yapan eğitimci Hatice Akgül, “Azap” isminde çıkardığı kitabın ardından, “Ne'yi arıyorsan Sen O'sun” isminde ikinci bir esere imza attı. Özellikle gençlere ve ailelere hitap eden kitap, hayatın çeşitli yerler


HAYATIN MANEVİ DEĞERLERİ ANLATILIYOR 
Eğitim camiasında görev alan ve çevresi tarafından sevilen öğretmen Hatice Akgül, kaleme aldığı ikinci kitabını okur severleriyle buluşturdu. “Ne'yi arıyorsan Sen O'sun” isminde 208 sayfalık bir esere imza atan Akgül, yeni kitabıyla hem gençlere hem de ailelere hitap ediyor. Hayatın her alanından çeşitli kesitlerin yer aldığı kitapta, manevi değerler ile hayatta kazanılabilecek tecrübeler anlatılıyor. 

AMACIM İLİM YOLUNDA ÖĞRETİ 
İlk kitabı ‘Azap’ ile dikkatleri üzerine çekmeye başlayan yetenekli yazar, bu kitabın ulaştığı başarı neticesinde ikinci kitabını yazarak okuyucusuyla buluşturmanın gururunu yaşıyor. Kırıkkale’ye böyle bir eseri kazandırmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Akgül, “İlk kitabımın bana yaşattığı doyum ve okuyucuların yorumları vesilesi ile ikinci kitabımı yazmak için kalbimde hiç bitmeyen heyecan oluştu. Bu heyecanla, ilim yolunda öğretiyi amaç edinerek çalışmalarımı sürdürmekteyim” dedi.


HATİCE AKGÜL KİMDİR?
1990 yılında Kırıkkale’de dünyaya gelen Hatice Akgül, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Akgül, Eskişehir Üniversitesi okul öncesi öğretmenliği bölümünden 2013 yılında mezun oldu. Yaklaşık 3 yıl boyunca kendi mesleğini icra eden Akgül, daha sonra bir rehabilitasyon merkezinde özel çocuklar için öğretmenlik yapmaya başladı. Tüm bunların yanı sıra sosyal projeler yürüten ve yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapan genç yazar, ilk kitabını çıkarma kararı aldı.

Haber: Burak Çalışkan  


 

İlginizi Çekebilir

Kütüphanenin kitap sayısı açıklandı

İlginizi Çekebilir

Hayatınızda size verilen sinyaller

İlginizi Çekebilir

Kişinin kalitesini kendisinin belirlemesi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15513

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171