KIRIKKALE
25°
00:15

Akşam'a Kalan Süre

Geyik Kafe, vatandaşın hizmetine açıldı

Kırıkkale’nin yöresel lezzetleri başta olmak üzere damak tadına düşkünler için farklılık yaracak olan ‘Geyik Cafe’ vatandaşların hizmetine sunuldu. Açılış töreninde renkli görüntülerde oluştu.


DUALAR EŞLİĞİNDE KURDELE KESİLDİ 
Çalılıöz Mahallesi Atatürk Bulvarı Maraş Caddesi üzerinde Geyik Kafe, vatandaşların hizmetine açıldı. Mikail Gündoğan ve Ömer Çetin’in ortaklığında halkın hizmetine sunulan Geyik Kafe’nin açılış töreni de büyük ilgi gördü. Siyasi ve sivil toplum kuruluşlarından büyük ilgi gören Geyik Kafe’nin açılış kurdelesi, dualar edilerek kesildi. 

YÖRESEL LEZZETLER YER ALIYOR 
Geyik Cafe’de Kırıkkale’nin omaç, gölleme, ızgara gibi yöresel lezzetlerine ağırlık vermesi vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor. Kırıkkale’ye ferah ve tam donanımlı bir cafe açtıklarını belirten Mikail Gündoğan ve Ömer Çetin, “Cafemiz de sıcak soğuk içeceklerin yanı sıra kahvaltı hizmetimiz mevcut. Halkımızın dost ve sevdikleriyle hoşça vakit geçireceği bir mekan haline geldi.  Tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak amacıyla yola çıktık. Temiz, kaliteli ve hijyenik ürünlerimiz ve güler yüzlü personelimizle vatandaşlarımızı ailemizin bir parçası olmaya davet ediyorum” ifadesinde bulundular.

Haber: Ahmet Gökdemir 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28930

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171