°

Güvenlik ve asayiş görüşüldü

Kırıkkale’de huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaların ele alındığı İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın başkanlığında yapıldı.


DETAYLI BİR ŞEKİLDE ELE ALINDI

Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya,  emniyet, jandarma, kurumlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla il genelinde alınan güvenlik önlemleri masaya yatırıldı. Son dönemdeki asayiş olayları değerlendirilerek, suçla mücadelede izlenecek yol haritası belirlendi. Özellikle yaz aylarında artış gösteren trafik denetimleri, uyuşturucu ile mücadele, huzur uygulamaları ve gençlerin korunmasına yönelik tedbirler detaylı bir şekilde ele alındı.

SAHADA TİTİZLİKLE UYGULANACAK

Vali Mehmet Makas, yaptığı açıklamada, Kırıkkale’de güvenlik birimlerinin özverili çalışmaları sayesinde huzur ortamının korunduğunu vurgulayarak, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti. Vatandaşların güven içinde yaşamalarını sağlamanın öncelikli görevleri olduğunu belirten Makas, alınan kararların sahada titizlikle uygulanacağını ifade etti. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişiyle sona erdi.

İlginizi Çekebilir

Keskin’de asayiş toplantısı yapıldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi 12 ayda 13 park açtı

İlginizi Çekebilir

65 adet sentetik uyuşturucu ele geçirildi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29292

Kırıkkale’de trafik kazası: 2 yaralı
Eskişehir Gökmeydan Spor Kulübü’nün 9 sporcusu siyah kuşak bağladı
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Yunanistan’da şanlı bayrağımızın yakılmasını şiddetle lanetliyoruz”
SIRADAKİ HABERLER

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171