KIRIKKALE
25°
01:24

Akşam'a Kalan Süre

Hacılar cezaevi yolu asfalta kavuştu 

Hacılar Belediyesi her alanda hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Asfalt çalışmalarına son dönemde hız kazandıran Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu ve ekibi, kasaba içerisinde yer alan ve uzun zamandır sorun yaşanılan cezaevi yolunu asfalta kavuşturdu.


1500 TON SICAK ASFALT ATILDI 
Yaklaşık bir dönemdir görevde bulunan ve göreve gelmesiyle birlikte kasaba içerisinde hemen hemen bütün sorunlara çözüm getiren Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, asfalt konusunda önemli bir çalışmaya daha imza attı. Kasaba içerisinde gazetekale.com yer alan ve özellikle orada görev alan personellerin dile getirdiği Hacılar Cezaevi yolu problemi çözüm buldu. Toplamda 2 kilometrelik mesafe ve 7 metre genişliğinde 1500 ton sıcak asfalt atılarak, cezaevi yeni yoluna kavuşmuş oldu, 

ÇOK ŞÜKÜR ASFALTI ATMAK BİZE NASİP OLDU
MHP Milletvekili Halil Öztürk’ün bu kapsamda büyük desteklerini gördüklerini dile getiren Başkan Koyuncu, kasaba içerisinde imkanlar dahilinde asfalt atılmayan hiçbir yerin kalmaması için mücadele verdiklerini söyledi. Ekip arkadaşlarıyla birlikte Hacılar’ın sorunsuz bir kasaba olması amacıyla çaba sarf ettiklerini vurgulayan Koyuncu, “Bu yolumuz uzun zamandır yapılmayı bekliyordu. Çok şükür asfaltı atmak bize nasip oldu. İmkanlarımız dahilinde çalışmalarımız devam edecek” dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Süper amatörde 10 maçta 38 gol atıldı

İlginizi Çekebilir

Konya’da taksi durakları ve sürücülere “12 kural” denetimi ve bilgilendirmesi

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli genç, hem hakemliği hem de hayvancılığı özveriyle yapıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96073

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171